ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βοηθήστε με» - 13χρονη θύμα απαγωγής σώθηκε χάρη σε ένα σημείωμα

13χρονη στην Καλιφόρνια σώθηκε αφού κρατούσε σημείωμα «Βοηθήστε με!»

Ένα θαρραλέο κορίτσι διασώθηκε από θαύμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, γράφοντας ένα σημείωμα «Βοηθήστε με» στο αυτοκίνητο του απαγωγέα του.

Το κορίτσι, φέρεται να είχε απαχθεί από τον ύποπτο τρεις ημέρες νωρίτερα στο Τέξας, ο οποίος στη συνέχεια οδήγησε στην άλλη πολιτεία.

Μια περαστική είδε το νεαρό κορίτσι, 13 ετών, να κουνάει το τσαλακωμένο χαρτί στο Long Beach στις 9 Ιουλίου και κάλεσε αμέσως το 100.

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε έναν 61χρονο ύποπτο, ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή μεταξύ άλλων κατηγοριών.

Το όχημα βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης ενός πλυντηρίου το οποίο χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα ο φερόμενος ως απαγωγέας, αναφέρουν οι αναφορές.

Την βρήκαν έξω από πλυντήριο στην Καλιφόρνια

Η κοπέλα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Τέξας τρεις ημέρες νωρίτερα και είχε οδηγηθεί στο Long Beach, πιστεύεται ότι κάποια στιγμή πριν από τη διάσωσή της είχε μπει μέσα στις εγκαταστάσεις.

Μια εργαζόμενη στο πληντύριο, δήλωσε στο NBC News ότι είχε ένα κακό προαίσθημα όταν είδε τον άνδρα με το παιδί. Περιέγραψε τον άνδρα ως τρομακτικό και αμέσως σκέφτηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Είπε ότι η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία ήταν πελάτισσά της, η οποία της είπε ότι το κορίτσι χρειαζόταν βοήθεια. Το θύμα ήταν «εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένο και ταραγμένο».

Η εργαζόμενη πρόσθεσε: «Είμαι σοκαρισμένη, αλλά χαρούμενη γιατί η αστυνομία τη διέσωσε. Θέλω μόνο να είναι αυτή και η οικογένειά της τώρα ευτυχισμένοι και ασφαλείς».

Το θύμα είχε απαχθεί κοντά σε μια στάση λεωφορείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας στις 6 Ιουλίου. Ο ύποπτος την πλησίασε με ένα όχημα, την σημάδεψε με όπλο και απαίτησε να μπει μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι η κοπέλα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ την μετέφεραν στην Καλιφόρνια.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση