ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο-τρόμος από μετρό: Κυλιόμενες σκάλες κινήθηκαν αντίστροφα

14 τραυματίες

Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε σταθμό του μετρό στην Νότια Κορέα όταν κυλιόμενες σκάλες άρχισαν να κινούνται αντίστροφα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στην πόλη Μπουντάνγκ, νότια της Σεούλ. Η κυλιόμενες σκάλες λειτουργούσαν κανονικά και οι επιβάτες κινούνταν προς την έξοδο του σταθμού. Τις πρωινές ώρες όμως σήμερα, οι σκάλες παρουσίασαν πρόβλημα.

Την ώρα που το κοινό βρίσκονταν πάνω σε αυτές, ξαφνικά οι σκάλες άλλαξαν πορεία και άρχισαν να κινούνται αντίστροφα, με αποτέλεσμα αρκετοί να τραυματιστούν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και οι πυροσβεστικές αρχές.

Ατύχημα σε σταθμό του μετρό στην Νότια Κορέα

Σύμφωνα με το κορεάτικο πρακτορείο Yonhap, τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αφού υπέστησαν τραύματα στην πλάτη και τα πόδια. Έντεκα άλλοι υπέστησαν ελαφρά τραύματα, έλαβαν περίθαλψη και στάλθηκαν στο σπίτι τους. Ευτυχώς, κανένας από αυτούς δεν βρισκόταν σε απειλητική για τη ζωή του κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, αλλά δήλωσε ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα κάποιος να χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα λειτουργίας της κυλιόμενης σκάλας για να αντιστρέψει την κατεύθυνσή της.

 

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X