ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο - ντοκουμέντο: Μπασκετμπολίστας πυροβόλησε και σκότωσε 23χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 23χρονης

Νεκρή είναι η 23χρονη Τζαμέα Τζόνα Χάρις, η οποία δέχθηκε πυροβολισμούς στην Τουσκαλούσα της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Για τη δολοφονία της έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Ντάριους Μάιλς του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα και ο 20χρονος Μάικλ Λιν Ντέιβις.

«Ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη κατηγορία εναντίον του φοιτητή-αθλητή Ντάριους Μάιλς και δεν είναι πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Αλαμπάμα», ανέφερε το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα σε ανακοίνωσή του την Κυριακή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη κοπέλα δέχθηκε πυροβολισμούς, με την ίδια να τραυματίζεται σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήγει εξαίτιας των τραυμάτων της.

Ο μπασκετμπολίστας Ντάριους Μάιλς

Το θύμα των πυροβολισμών

Ο Μάιλς έχει ήδη συλληφθεί

Στο Twitter έχουν διαμοιραστεί βίντεο μετά τη σύλληψη του Ντάριους Μάιλς, με τον ίδιο να φωνάζει σε κάποιον ή κάποια «σε αγαπώ περισσότερο από όσο νομίζεις».

Βίντεο ντοκουμέντο 

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο που φαίνεται να αποτυπώνει τη στιγμή των πυροβολισμών στο αμάξι της 23χρονης, ενώ περαστικοί τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από τις σφαίρες. Οι αστυνομικές αρχές έχουν αξιοποιήσει αυτό το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για τη σύλληψη των δύο ανδρών.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X