ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που άνδρας πυροβολεί την πρώην του

Ο νυν σύντροφός της ήταν στο διαμέρισμα όταν δέχτηκε την επίθεση

Ένα βίντεο καταγράφει τη στιγμή αμέσως μετά τον πυροβολισμό της φίλης ενός δημοφιλούς YouTuber στο πόδι από τον βίαιο πρώην φίλο της στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο δράστης μετά την επίθεση στην πρώην του αυτοκτόνησε.

Ο YouTuber Hunter Avallone, γνωστός για τις διαδικτυακές του αντιπαραθέσεις με τους συντηρητικούς, βρισκόταν στο διαμέρισμά του στο Martinsburg μαζί με τη σύντροφό του Holle Peno, streamer στο Twitch, όταν εμφανίστηκε ο επί 11 χρόνια πρώην της και πυροβόλησε μέσα από την πόρτα, χτυπώντας την Peno στο πόδι.

Ο Avallone, ο οποίος έχει περισσότερους από μισό εκατομμύριο συνδρομητές, άρχισε να βιντεοσκοπεί στιγμές μετά τον πυροβολισμό της Peno, σημειώνοντας στα πλάνα ότι ο σπιτονοικοκύρης του τον είχε προειδοποιήσει για έναν «ύποπτο» άνδρα με ένα όπλο κάτω από το σακάκι του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HUNTER AVALLONE (@hunteravallone)

Ο πρώην φίλος της Peno, που αναφέρεται ως Conrad στο βίντεο, αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε την πόρτα του διαμερίσματος του Avallone. Το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές εβδομάδες πριν, σύμφωνα με τους λογαριασμούς του Peno στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κατέγραψα τις τελευταίες στιγμές κατά τις οποίες κρυβόμαστε στην πίσω βεράντα», έγραψε ο Avallone δίπλα σε πλάνα που δείχνουν την Peno να είναι σε κατάσταση σοκ και γεμάτη στα αίματα.

«Μπορείτε να τον ακούσετε να πυροβολεί πριν τελικά δώσει τέλος στη ζωή του... στον διάδρομο του διαμερίσματός μου», έγραψε ο Avallone.

Ο Avallone φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο με την αστυνομία λέγοντάς τους ότι ο ύποπτος χτυπάει δυνατά την πόρτα και ότι ακούγονται φωνές.

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει: «Δείξτε μου τα γ… χέρια σας! Δείξτε μου τα χέρια σας!» πριν ακουστούν πολλαπλοί πυροβολισμοί και το βίντεο τελειώσει απότομα. «Ακόμα προσπαθώ να το επεξεργαστώ. Η Holle και εγώ είμαστε σωματικά εντάξει, αλλά ψυχικά, αυτό μας έχει κάνει σοβαρή ζημιά», έγραψε ο Avallone. «Η Holle ήταν καταπληκτική και απίστευτα γενναία και δυνατή καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας».

Η Peno, η οποία έχει σχεδόν 17.000 followers, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο Τwitter την Κυριακή λέγοντας: «Νιώθω σαν να σχίστηκε η ψυχή μου στη μέση. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, τον βλέπω ξαπλωμένο εκεί», λέει ο Peno μέσα σε λυγμούς. «Μισώ το γεγονός ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα, γιατί δεν ήταν τόσο κακός. Μερικές φορές ήταν καλός».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, η Peno είπε ότι είχε αρχίσει να «συνέρχεται από το σοκ. Νιώθω τόσο διαλυμένη μέσα μου. Τον αγαπούσα για 11 χρόνια παρά την κακοποίηση και δεν μπορούσε να με αγαπήσει αρκετά ώστε να με αφήσει να φύγω», έγραψε.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση