ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο από Κάνσας: Η στιγμή που οπαδοί αφοπλίζουν ένοπλο που άνοιξε πυρ

Τρεις συλλήψεις

Σοκ στις ΗΠΑ μετά το αδιανόητο περιστατικό πυροβολισμών στο Κάνσας, κατά την παρέλαση των νικητών Kansas City Chiefs στον τελικό του NFL.

Τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ μέσα στον σταθμό Union Station λίγα λεπτά αφότου η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Τράβις Κελς και Πάτρικ Μαχόμες, αποχώρησε από τη σκηνή πανηγυρίζοντας με όλη την πόλη τη νίκη τους στο Λας Βέγκας την περασμένη Κυριακή.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 29 τραυματίστηκαν καθώς οι οπαδοί, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, έτρεχαν να ξεφύγουν από τα πυρά.

Μέσα στον τρόμο, μια ηρωική ομάδα ανδρών εθεάθη να εξουδετερώνει έναν από τους ύποπτους δράστες. Έσυραν τον φερόμενο ως δράστη στο έδαφος και στη συνέχεια φώναξαν «έχουμε το όπλο». Οι άνδρες κράτησαν τον ύποπτο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Η ταυτότητα των τριών ενόπλων δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και δεν έχει δοθεί κίνητρο για την επίθεση. Ένας από τους συλληφθέντες απεικονίζεται με κόκκινη κουκούλα να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη.

Τρεις συλλήψεις

Σύμφωνα με το CNN, η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα στο πλαίσιο της έρευνας για το αιματηρό περιστατικό που επισκίασε την τεράστια γιορτή. Στην κατοχή των υπόπτων βρέθηκαν όπλα. Υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στο κέντρο του Κάνσας Σίτι για την παρέλαση μετά την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl από τους Kansas City Chiefs.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση