ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάρολος: Ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα και έλεγε στην Καμίλα «να γίνω το ταμπόν σου»

Το σκάνδαλο Tampongate που συγκλόνισε τη βασιλική οικογένεια προβλήθηκε και στο The Crown

Eίναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο βασιλιάς Κάρολος είχε παράλληλη σχέση με την Καμίλα από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όμως κάτι που έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι, είναι οι συνομιλίες που είχαν, στις οποίες ζητούσε να γίνει το ταμπόν της.

Σύμφωνα με τους time.com, η υπόθεση έγινε γνωστή το 1993 και έλαβε το όνομα Tampongate, αφού διέρρευσε ηχογράφηση, όπου ο Βρετανός μονάρχης ζητούσε με την ερωμένη του για το πού θα συναντηθούν. Μεταξύ άλλων άρχισαν να μιλούν τρυφερά μεταξύ τους και τότε εκείνος εξέφρασε την επιθυμία ότι θα ήθελα να ζήσει για πάντα μέσα στο παντελόνι της.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1989, όταν και οι δύο ήταν ακόμη παντρεμένοι με τους πρώην συντρόφους του.

Μάλιστα, κάτι που έκανε εντύπωση εκείνη την εποχή, είναι πως φαίνεται ότι οι φίλοι τους γνώριζαν για το παράνομο ειδύλλιο, παρόλο που ο Κάρολος είχε παντρευτεί την Νταϊάνα και το Παλάτι προσπαθούσε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την κρίση στο γάμο τους.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνομιλία τους, η οποία είχε διαρρεύσει στο βρετανικό Τύπο:

Κάρολος: Θεέ μου. Θα ζήσω μόνο μέσα στο παντελόνι σου ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο!

Καμίλα: Σε τι θα μετατραπείς, σε ένα ζευγάρι εσώρουχα;

Κάρολος: Ή, ο Θεός να το κάνει, ένα ταμπόν!

Καμίλα: Είσαι τελείως ηλίθιος! Τι υπέροχη ιδέα

Κάρολος: Την τύχη μου. Με πέταξαν σε μια τουαλέτα και συνεχίζω να στροβιλίζομαι για πάντα στην κορυφή, χωρίς να κατεβαίνω ποτέ

Καμίλα: Ω αγάπη μου…

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο της βασιλικής οικογένειας βρίσκεται στον 5ο κύκλο της σειράς The Crown, που προβάλλεται στο Netflix.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X