ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις από τη νέα οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια, ενώ στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια σήμερα το πρωί, με τον 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του.

Γυναίκα, κάτοικος της γειτονιάς, με την οποία συνομίλησε το iefimerida.gr, ανέφερε ότι τόσο ο 39χρονος όσο και η κόρη του 64χρονου που διέπραξε το φονικό δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα και ότι μέχρι τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο κανείς δεν είχε αντιληφθεί διαφωνίες του θύματος με τον πεθερό του.

Γιατί ο 64χρονος σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος διέμενε στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του, ενώ θεωρούσε πως η κόρη του και ο γαμπρός του έφταιγαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του μετά τον χωρισμό τους βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια.

Αυτός ήταν φαίνεται πως ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του 64χρονου σήμερα το πρωί και πήγε έξω από το σπίτι της κόρης του. Εκεί πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τότε ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Το άγριο έγκλημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί, με τη γειτονιά να γίνεται αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

«Ακούω έναν πυροβολισμό και ουρλιαχτά. Βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα και να ξαναπυροβολεί για δεύτερη φορά».

«Φθάνοντας σε αυτό εδώ το σημείο, βλέπω δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας μέσα στο παντοπωλείο με το κεφάλι προς τα κάτω ανάσκελα χτυπημένος στο κεφάλι ξεκάθαρα και ο άλλος στο πεζοδρόμιο».

«Βλέπω την κοπέλα που μένει απέναντι, να έχει βγει στο μπαλκόνι και να φωνάζει "Στέλιο, έμπα μέσα, βοήθεια, βοήθεια!"».

«Η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι και οδυρόταν», είναι μόνο κάποια από αυτά που υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση