ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό του θανάτου

«Είμαι συγκλονισμένος. Ξέρω καλά την οικογένεια»

Τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές, καθώς φέρονται να σχετίζονται με το φορτηγό θανάτου στο Εσσεξ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Πρόκειται για την Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία. Μιλώντας στην Daily Mail, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία. Η αστυνομία μετά από έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους, τους συνέλαβε.

Γείτονες ανέφεραν ότι ο Μάχερ είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταφορών και η σύζυγός του εργάζεται ως κομμώτρια. Εχουν τρία παιδιά, δύο αγόρια, ένα 18 και ένα 11 ετών, και ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών. Η οικογένεια, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, απολάμβανε διακοπές στο εξωτερικό, όπως το Μεξικό, και μεγάλης διάρκειας κρουαζιέρες.

Μιλώντας στην Mailonline, ένας γείτονας του ζευγαριού δήλωσε: «Είδα τα μπλε φώτα που αναβόσβηναν και μετά και τα φώτα στο σπίτι τους. Κοίταξα και εκεί υπήρχε ένα περιπολικό». Ενας άλλος γείτονας είπε: «Είμαι συγκλονισμένος. Ξέρω καλά την οικογένεια. Ο Τομ αγαπά πραγματικά τα αυτοκίνητά του».


 

«Μαμά σ' αγαπώ, πεθαίνω» - Το ανατριχιαστικό μήνυμα από το φορτηγό της φρίκης


Παράλληλα, τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν τα συγκλονιστικά μηνύματα που φέρεται να έστειλε μια 26χρονη στη μητέρα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο φορτηγό θανάτου στο Εσσεξ. «Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω», έγραψε σε ένα από αυτά η νεαρή.

Η 26χρονη φέρεται να μην ήταν η μόνη Βιετναμέζα που βρισκόταν εντός του φορτηγού. Ακτιβιστική οργάνωση υποστηρίζει πως υπάρχουν ακόμα έξι άνθρωποι από το Βιετνάμ που μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό στο Εσσεξ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση