ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μαμά σ' αγαπώ, πεθαίνω» - Το ανατριχιαστικό μήνυμα από το φορτηγό της φρίκης

H Pham Thi Tra My έστειλε μηνύματα στη μητέρα της την 22η Οκτωβρίου, λέγοντας ότι ασφυκτιά

Τους φόβους της ότι η κόρη τους βρίσκεται ανάμεσα στα 39 θύματα του φορτηγού θανάτου στο Εσσεξ, εξέφρασε μία οικογένεια από το Βιετνάμ.

Οπως μεταδίδει η Mirror, η Pham Thi Tra My έστειλε μηνύματα στη μητέρα της την 22η Οκτωβρίου, λέγοντας ότι ασφυκτιά μέσα στο φορτηγό που εντοπίστηκε με 39 πτώματα στο Εσσεξ. «Λυπάμαι μαμά, ο δρόμος μου για το εξωτερικό δεν πέτυχε», «Μαμά σ’ αγαπώ και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω», έγραψε στα τελευταία της μηνύματα η 26χρονη.

Φωτογραφία: Η 26χρονη Βιετναμέζα που φέρεται να ήταν μέσα στο φορτηγό στο Εσσεξ

Η οικογένεια απευθύνθηκε για βοήθεια σε ακτιβιστική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα τους. Η οργάνωση Hoa Nghiem μέσω social media ανήρτησε φωτογραφία της νεαρής. Στην ανάρτηση σημειώνεται πως υπάρχουν ακόμα έξι άνθρωποι που μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό στο Εσσεξ, για το οποίοι οι έρευνες στρέφονται σε εμπλοκή Κινέζων δουλεμπόρων.

 

Η Pham Thi Tra My

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο ακόμα συλλήψεις, ενώ οι έρευνες για το φορτηγό στο Εσσεξ βρίσκονται σε εξέλιξη. Η αστυνομία συνέλαβε ένα ζευγάρι, την Τζοάνα Μάχερ και τον σύζυγό της, Τόμας. Στα χέρια των αρχών εξακολουθεί να βρίσκεται ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον, ο οδηγός του φορτηγού. Ο νεαρός βρίσκεται υπό κράτηση από την Τετάρτη, όταν και εντοπίστηκαν τα 39 πτώματα.Οι αρχές αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα για το εάν θα απαγγελθούν κατηγόριες, θα αφεθεί ελεύθερος ή θα ζητηθεί να παραταθεί η κράτησή του.

Εσσεξ: Η νεκροψία θα διαπιστώσει τα αίτια θανάτου

Το βράδυ της Πέμπτης, 11 σοροί μεταφέρθηκαν σε νεκροτομείο, που ξεκίνησαν οι νεκροψίες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η διαδικασία, όπως τόνισε η αστυνομία, αναμένεται μακρά. Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας, υπογράμμισε ότι η βρετανική αστυνομία ότι δεν έχει καταφέρει να επαληθεύσει την εθνικότητα των θυμάτων. «Ελπίζουμε ότι η βρετανική πλευρά θα μπορέσει το ταχύτερο δυνατό να επιβεβαιώσει και να επαληθεύσει τις ταυτότητες των θυμάτων, να εξακριβώσει τι συνέβη και να τιμωρήσει αυστηρά τους εγκληματίες που εμπλέκονται στην υπόθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων. Νωρίτερα η κινεζική πρεσβεία στο Λονδίνο είχε ανακοινώσει ότι η βρετανική αστυνομία δεν έχει καταφέρει να επαληθεύσει ότι οι νεκροί είναι Κινέζοι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X