ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν χούλιγκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ο νοσηλευόμενος «παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος θα μπει στο χειρουργείο και το πρωί του Σαββάτου για να γίνει ξανά καθαρισμός στο τραύμα, ενώ νεότερα για την κατάσταση της υγείας του αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το Mega, στο πλευρό του αστυνομικού από τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια και οι συγγενείς του, ενώ όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου το πρωί στην ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη. Όπως ενημέρωσε επίσης και οι 424 που προσήχθησαν για τα επεισόδια στου Ρέντη στην διεύθυνση Αλλοδαπών αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τραυματισμός αστυνομικού στου Ρέντη: Αυτή είναι η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό

Υπενθυμίζεται ότι η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό του και προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό του βρήκε την μηριαία αρτηρία και έκαιγε μέσα στο σώμα του μέχρι να σβήσει.

Το βλήμα που αφαιρέθηκε από το πόδι του αστυνομικού είναι αυτό που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού ο αστυνομικός έχασε μεγάλες ποσότητες αίματος και υπεβλήθη σε μεταγγίσεις. Για αυτό τον λόγο η ΕΛ.ΑΣ. απηύθυνε έκκληση στο προσωπικό της για αίμα, για τον 31χρονο υπαρχιφύλακα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση