ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρραβωνιάστηκαν και κάλεσαν και τη φίλη τους για τρίο

Πώς είναι η ζωή σε αυτή την πολυγαμική σχέση

Τα περισσότερα ζευγάρια μόλις αρραβωνιάζονται είναι τόσο ερωτευμένα, που δεν σκέφτονται καν να ρίξουν μια ματιά σε κάποιον άλλον. Όχι όμως γι’ αυτό το ζευγάρι από τη Γερμανία, που αποφάσισε να κάνει ένα τρίο.

Μόλις λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της, η 24χρονη φοιτήτρια διαχείρισης ΜΜΕ Λαρίσα Μάντερ και ο 31χρονος φαναρτζής Πάτρικ Φρίντριχ, από το Μπαντ Κάμπεργκ της Γερμανίας, κάλεσαν την 24χρονη Λάουρα Χίνσκε, την οποία γνώρισαν μερικούς μήνες πριν, να πάρει μέρος στη σχέση τους.

 
 
 

 

Η γνωριμία με το τρίτο πρόσωπο

Η Λαρίσα και ο Πάτρικ, που είναι μαζί 6 χρόνια, εξακολουθούν να σχεδιάζουν τον γάμο τους, και λένε ότι θα παντρεύονταν και τη Λάουρα, εάν ο γάμος τριών ατόμων γινόταν νόμιμος στη Γερμανία. Η γνωριμία με το τρίτο πρόσωπο Η Λαρίσα γνώρισε τη Λάουρα, νοσοκόμα στο επάγγελμα, τον Δεκέμβριο του 2019 σε πάρτι γενεθλίων ενός φίλου και οι δυο τους έγιναν κολλητές.

Όταν η Λαρίσα γνώρισε τη Λάουρα στον σύντροφό της, μετά τον αρραβώνα τους, οι τρεις τους άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι είχαν αρχίσει να έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. «Στην άρχη δεν ήταν πρόθεσή μας να ερωτευτούμε, αλλά δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας», είπε η Λάουρα. Παρόλο που κανένας τους δεν είχε σκεφτεί την πολυγαμία στο παρελθόν, τον Απρίλιο του 2020 η Λαρίσα και ο Πάτρικ ζήτησαν από τη Λάουρα να γίνουν τρίο, αφότου αποφάσισαν πως θα έφερνε περισσότερη αγάπη και οικειότητα στη σχέση τους.

 
 
 

 

Τα πρώτα προβλήματα στην πολυγαμική σχέση τους

Η Λάουρα, η οποία χώρισε τον εδώ και 6 χρόνια σύντροφό της για να είναι μαζί τους, μίλησε ειλικρινά για τη σχέση τους. «Από τον Απρίλιο έως τα τέλη Μαΐου προσπαθήσαμε να κάνουμε τη σχέση μας αποτελεσματική, αλλά όλα πήγαν στραβά. Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν στην πραγματικότητα ότι δεν λέγαμε για τα μικρά πράγματα που μας ενοχλούσαν. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην κάνεις κάποιον να νιώσει εκτός όταν είσαι σε μια πολυγαμική σχέση». 

Εξήγησε, μάλιστα, πως αυτά τα ζητήματα οδήγησαν σε χωρισμό από τον Μάιο έως τον Αύγουστο. «Ο λόγος για τον χωρισμό δεν ήταν ότι χάθηκε η αγάπη για τους άλλους δύο, αλλά ότι έφτασε στο σημείο όπου υπήρχαν τόσες πολλές παρεξηγήσεις», είπε.

Εξήγησε, μάλιστα, πως αυτά τα ζητήματα οδήγησαν σε χωρισμό από τον Μάιο έως τον Αύγουστο. «Ο λόγος για τον χωρισμό δεν ήταν ότι χάθηκε η αγάπη για τους άλλους δύο, αλλά ότι έφτασε στο σημείο όπου υπήρχαν τόσες πολλές παρεξηγήσεις», είπε.

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είμαστε δυστυχισμένοι»

Κι ενώ η Λαρίσα και ο Πάτρικ παρέμειναν μαζί, τα συναισθήματά τους για τη Λάουρα δεν χάθηκαν ποτέ, και τον Αύγουστο το τρίο συμφιλιώθηκε και αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον πολυγαμικό τρόπο ζωής τους.

 
 
 

 

«Τον Αύγουστο ήρθαμε ξανά σε επαφή, επειδή τα συναισθήματα που είχαμε ο ένας για τον άλλον δεν χάθηκαν ποτέ. Από τότε, η σχέση μας είναι υπέροχη και απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο. Ζούμε μαζί και επιλέγουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί. Για εμάς, η πολυγαμία δεν έχει να κάνει με το να μοιραζόμαστε έναν σύντροφο με κάποιον άλλον, γιατί όλοι αγαπιόμαστε εξίσου το ίδιο. Η πίστη και η ειλικρίνεια είναι εξίσου σημαντικά για εμάς, όπως και σε μία σχέση δύο ατόμων».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να δείξουμε στους άλλους ανθρώπους, μέσω Instagram, ότι το να είσαι ευτυχισμένος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται οι άλλοι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι δυστυχισμένη και να κάνουμε αυτό που θεωρεί η κοινωνία σωστό. Το πιο σημαντικό πράγμα στις πολυγαμικές σχέσεις είναι η επικοινωνία, επειδή παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν πιο πολλές με τρία άτομα, αντί για δύο».

Ευτυχώς, οι οικογένειες του ζευγαριού υποστήριξαν σε μεγάλο βαθμό την απόφασή τους να κάνουν τρίο, θέλοντας το καλύτερο γι’ αυτούς, όσο κι αν είναι αντισυμβατικό.

Πώς βλέπει τη σχέση τους ο απλός κόσμος

Φυσικά, υπάρχουν και οι επικριτές στο διαδίκτυο, που λένε ότι η σχέση τους είναι πολύ «περίπλοκη» για να διαρκέσει και πως ένας από το τρίο αναπόφευκτα θα μείνει εκτός. Ωστόσο, η Λαρίσα, ο Πάτρικ και η Λάουρα είναι σίγουροι για την αγάπη τους και ασχολούνται με τα μελλοντικά τους σχέδια.

«Τα μόνα αρνητικά σχόλια που λαμβάνουμε από ανθρώπους είναι αυτά που λένε ότι δεν έχουμε μέλλον μακροπρόθεσμα ή πως ο ένας θα καταλήξει να αγαπάει κάποιον περισσότερο από τον άλλον. Όταν βγαίνουμε έξω μαζί, συχνά μας κοιτάζουν με περίεργο τρόπο, ειδικά όταν κρατάμε τα χέρια μας. Ωστόσο, κανείς δεν είπε κάτι κακό σε εμάς απευθείας».

Αστειεύτηκε επίσης ότι το ζευγάρι πρέπει να ξεπεράσει τα «μικροσκοπικά» καθημερινά εμπόδια, όπως τα πεζοδρόμια που δεν είναι αρκετά φαρδιά για να μπορούν να περπατάνε ο ένας δίπλα στον άλλον, πιασμένοι χέρι-χέρι. «Φυσικά, υπάρχουν πρακτικά προβλήματα, όπως τα πεζοδρόμια που δεν είναι αρκετά φαρδιά για να μπορούμε να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου, και τα rollercoaster που έχουν μόνο δύο θέσεις, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι μικρά».

«Η αγάπη λειτουργεί και σε ένα τρίο»

Η Λαρίσα, ο Πάτρικ και η Λάουρα επιθυμούν να δείξουν και σε άλλους ότι ένα τρίο μπορεί να λειτουργήσει όπως και μια συμβατική σχέση. «Θέλουμε απλώς να δείξουμε ότι η αγάπη λειτουργεί και σε ένα τρίο», είπε η Λάουρα. «Φυσικά και υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν με την επικοινωνία. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Πρέπει να παλέψεις για την αγάπη σου, γιατί η πολυγαμία είναι τόσο ξεχωριστή και μοναδική. Όλοι πρέπει να ζουν όπως τους αρέσει και ελπίζουμε ότι, μοιραζόμενοι την ιστορία μας, κι άλλοι άνθρωποι θα νιώσουν πιο σίγουροι για να κάνουν το ίδιο»

Η Λαρίσα και ο Πάτρικ σχεδιάζουν τον γάμο τους για το 2021 και θα παντρεύονταν ακόμη και την Λάουρα εάν οι γάμοι τριών ατόμων ήταν νόμιμοι στην Γερμανία. Έχουν επίσης σχέδια να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X