ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Έδεσαν τα πόδια της Ελένης για να σιγουρευτούν ότι δεν θα γλίτωνε

Σοκ από τις νέες αποκαλύψεις γύρω από το φρικτό έγκλημα

Δεν έχει τέλος ο αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις λεπτομερειών για τον τρόπο που έδρασαν οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Ο κ.Κούγιας που μετέβη σήμερα στη Ρόδο και έκανε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της οικογένειας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας, κατέστησε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί ποινικά και αστικά και εναντίον όλων εκείνων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να προσβάλλουν τη μνήμη του κοριτσιού «καλυπτόμενοι στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι». Όπως δήλωσε ο κ.Κούγιας όποιος προσβάλλει τη μνήμη της «θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η φοιτήτρια στη Ρόδο φεύγει με το δολοφόνο της

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει την αναχώρηση της 21χρονης φοιτήτριας μαζί με τον 19χρονο Αλβανό από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 26ης Νοεμβρίου έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται ο 19χρονος Αλβανός να περιμένει την άτυχη Ελένη, η οποία μετά από μερικά λεπτά φεύγει μαζί του χωρίς να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα δολοφονηθεί άγρια.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δύτες το απόγευμα της Τετάρτης κατάφεραν να ενοπίσουν το σίδερο με το οποίο ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας χτύπησαν την νεαρή φοιτήτρια με εκείνη να τους εκλιπαρεί να την πάνε στο νοσοκομείο και τους δολοφόνους να αδιαφορούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης μετά από όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Η κυνική ομολογία του 19χρονου Αλβανού

Την ίδια ώρα σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές του 19χρονου Αλβανού για τις συνθήκες της δολοφονίας της άτυχης Ελένης. Λέει, μεταξύ άλλων, στην προανακριτική του απολογία: «Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. “Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε”. Την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο».

Συνεχίζονται οι έρευνες στο σπίτι της Λίνδου

Οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X