ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Δολοφόνησε και βιντεοσκόπησε τον βιασμό 18χρονης

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

Οι εισαγγελείς ζητούν τη μέγιστη δυνατή ποινή για το ιδιαίτερα ειδεχθές, φρικτό και σκληρό έγκλημα του 20χρονου Chace Cook που δολοφόνησε και βιντεοσκόπησε τον βιασμό της 18χρονης πρώην συντρόφου του Madeline Bills.

Ο 20χρονος Chace Cook συνελήφθη τον Μάιο μετά τη δολοφονία της διακεκριμένης παίκτριας μπάσκετ Madeline Bills που βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της στις 22 Απριλίου.

Η 18χρονη φέρεται να είχε προειδοποιήσει τους φίλους της πως φοβόταν μήπως της κάνει κακό ο πρώην σύντροφός της.

Ήταν μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την αποφοίτησή της.

Ο εισαγγελέας κατέθεσε πρόταση για την επιβολή της θανατικής ποινής πριν από την επίσημη απαγγελία κατηγορίας του Chace Cook στις 28 Φεβρουαρίου.

Χαρακτήρισε τις πράξεις του ως ιδιαίτερα αποτρόπαιες, φρικτές και σκληρές.

Η 18χρονη Madeline Bills φέρεται να είχε προειδοποιήσει τους φίλους της πως φοβόταν μήπως της κάνει κακό ο πρώην σύντροφός της.

Η κρεβατοκάμαρά της, όπου βρέθηκε δολοφονημένη πριν από εννέα μήνες, βρισκόταν σε ένα παρακείμενο σπίτι έξω από την ιδιοκτησία της οικογένειάς της.

Φοβόταν όμως τόσο πολύ τον πρώην σύντροφό της που σχεδίαζε να κοιμηθεί μέσα στην κύρια κατοικία.

Στη διάρκεια της ανάκρισης ο Chace Cook είχε ισχυριστεί πως είχε καταταγεί στο Ναυτικό και εκπαιδευόταν στο Τέξας.

Οι ερευνητές ωστόσο συνέθεσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από τη μοιραία νύχτα που βρέθηκε νεκρή η Madeline Bills και τον τοποθέτησαν στον τόπο του εγκλήματος.

Ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε στην περιγραφή του οχήματός του εθεάθη αρχικά να κινείται σε απόσταση περίπου δύο μιλίων από το σπίτι της τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το σπίτι του απείχε περίπου 15 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς της.

Οι κινήσεις του δράστη

Ήταν περίπου στις 4:38 τα ξημερώματα που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη να σκαρφαλώνει στον φράχτη της Madeline Bills και να τρυπώνει στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Αφού μπήκε για λίγο στην ιδιοκτησία, οι ερευνητές ισχυρίστηκαν πως περίπου 90 δευτερόλεπτα αργότερα ο ύποπτος σκαρφάλωσε ξανά πάνω από τον φράχτη και έφυγε.

Το όχημα που ταίριαζε με το αυτοκίνητο του Chace Cook εθεάθη πάλι μπροστά από το σπίτι της Madeline Bills γύρω στις 6:34.

Στις 6:42 ο ύποπτος σκαρφάλωσε και πάλι στον φράχτη και πήγε στο σπίτι της πισίνας. Βγήκε από το υπνοδωμάτιό της δίπλα στην πισίνα στις 7:17 και σκαρφάλωσε ξανά πάνω από τον φράχτη.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας, η Madeline Bills πέθανε από στραγγαλισμό, με τις αρχές να ισχυρίζονται πως βρήκαν ένα βίντεο στο κινητό του Chace Cook που τον έδειχνε να τη βιάζει ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη.

Ο Chace Cook συνελήφθη στο στρατόπεδο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Σταθμό Great Lakes στα βόρεια προάστια του Σικάγο.

Παραμένει υπό κράτηση από τότε που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό και τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση