ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του - Τι λέει η γυναίκα του δράστη

Σήμερα, Δευτέρα (15/01) θα απολογηθεί ο 50χρονος που δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 33χρονος, αδελφός της δεύτερης γυναίκας του, φέρεται να βίαζε από τα εννέα της χρόνια τη 18χρονη κοπέλα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει, ζητώντας της χρήματα, ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια ο πελάτης του λέει ότι «δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει κανέναν». «Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα δε με φοβήθηκε καθόλου δεν με υπολόγισε, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει, εκείνη την στιγμή πυροβολησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ τίποτα», υποστηρίζει ο 50χρονος σύμφωνα με τον κ. Κούγια.

O έταιρος συνήγορος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Βασιλικός, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Αλέξη Κούγια την υπεράσπιση του 50χρονου, μιλώντας στο iefimerida.gr τόνισε ότι ο 50χρονος «δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει». «Ηταν σε μία φοβερή σύγχυση και θόλωσε το μυαλό του. Αποφάσισε να συναντήσει τον κουνιάδο του και να ζητήσει εξηγήσεις για το τι έχει συμβεί. Πάντως, δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Ότι πήγε στο σημείο για να σκοτώσει τον κουνιάδο του. Και δεν αποδέχεται επίσης ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως διατυπώθηκε η κατηγορία», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Βασιλικός.

Τι λέει η σύζυγος του δράστη

Από την πλευρά της η δεύτερη σύζυγος του δράστη με την οποία έχει αποκτήσει έναν 10χρονο γιο κρατά αποστάσεις από τον 50χρονο. Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση του τον κάθε έναν και ας ήταν και αδελφός μου. Αλλά όχι να τον σκοτώσει. Εμένα δεν μου είπε καν ότι είναι ο αδελφός σου. Οι γονείς μου ήρθαν, κλαίνε, έχουν τρελαθεί, μόνη μου πρέπει να τραβήξω όλο αυτό».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση