ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη: «Η Ρούλα πίσω από τα τηλεφωνήματα ως μητέρα της συντρόφου του Δασκαλάκη»

Τι είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Δύο μυστηριώδη ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο της εκπομπής "T- Live" από γυναίκα στις 15 Μαρτίου και στις 25 Μαρτίου του 2022 κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν πίσω από αυτά κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και στα δύο τηλεφωνήματα η γυναίκα παρουσιάζεται ως μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο στο MEGA, με βάση την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. "Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών" έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στην εν λόγω δημοσιογράφο.

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη διαπιστώνεται ότι με απόλυτη βεβαιότητα η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα του.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για "δολοφονία" και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το πρώτο μυστηριώδες τηλεφώνημα

Η πρώτη κλήση στις 15 Μαρτίου έγινε στο προσωπικό τηλέφωνο της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού, η οποία έχει τον αριθμό της απόρρητο.

"Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα" έλεγε η μυστηριώδης γυναίκα στο τηλέφωνο της συνεργάτιδας της Τατιάνας Στεφανίδου.

Στον ισχυρισμό πως πίσω από το τηλεφώνημα ήταν η 33χρονη από τις φυλακές η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινωνώνοντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σόμπολο, το διέψευσε.

Συγκεκριμένα αρνήθηκε πως τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και υποστήριξε πως εκείνη την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο για να την ενημερώσει για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη φερόμενη ως μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

Η Ρούλα ισχυρίστηκε μάλιστα πως η ίδια τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πρώην σύζυγό της για να τον ενημερώσει και μετά κάλεσε και πάλι τη δημοσιογράφο με την οποία είχε μια ακόμα συνομιλία.

Σε διάψευση είχε προχωρήσει επίσης για εμπλοκή της στο τηλεφώνημα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα

Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε επίσης στην εκπομπή T-live και στην δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, από άγνωστη γυναίκα η οποία υποστήριξε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, στις 25 Μαρτίου του 2022.

Στην άλλη άκρη της γραμμής μια γυναίκα υποστηρίζει και πάλι ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου, ότι είναι αυτή που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. Η εν λόγω γυναίκα προσπαθεί να βάλει στο "κάδρο" τον Μάνο Δασκαλάκη.

thetoc.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση