ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλύψεις σοκ! Πήδηξε για να σωθεί η 35χρονη - Τη χτύπησε και τη βίασε ο 40χρονος

Λύνεται το μυστήριο σχετικά με την πτώση της 35χρονης γυναίκας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα βασανιστήρια που φέρεται να έκανε ένας 40χρονος άνδρας από την Κίνα στην 35χρονη σύντροφό του η οποία πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και στο κεφάλι.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, τελικά ο 40χρονος δεν έσπρωξε τη γυναίκα στο κενό, αλλά η ίδια αποφάσισε να προβεί στην πράξη αυτή σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα βασανιστήρια που της έκανε.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν χθες Σάββατο (2/12) περίπου στις 11.30 το πρωί, όταν ο δράστης άρχισε να βρίζει την 35χρονη σύντροφό του και να εξαπολύει απειλές κατά της ζωής της. Η γυναίκα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και τότε εκείνος την χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, πήρε ένα μαχαίρι και με την απειλή αυτού την ακινητοποίησε δένοντάς της τα χέρια και τα πόδια.

Έπειτα ο δράστης τη βίασε και στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαλίδι και της ζήτησε χρήματα. Τότε η άμοιρη κοπέλα αναγκάστηκε από τις 12.00 έως και τις 16.00 το μεσημέρι να κάνει χρηματικές μεταφορές μέσω του κινητού της μεταφέροντας συνολικά σε λογαριασμό του δράστη 100.000 γουάν Κίνας (περίπου 13.000 ευρώ).

Ακολούθως η 35χρονη κατάφερε να λυθεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο και απέδρασε από το παράθυρο πηδώντας από τον τρίτο όροφο στο μπαλκόνι του πρώτου. Εν συνεχεία την βοήθησε ένας γείτονας ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τέλος ο εφιάλτης της.

Ο 40χρονος αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση