ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασισμένος να σκοτώσει ο 64χρονος που εκτέλεσε τον γαμπρό του

Το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη, το σημείωμα που άφησε

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3) στην περιοχή της Νίκαιας, με έναν 64χρονο να εκτελεί εν ψυχρώ τον 39χρονο γαμπρό του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του όταν εκείνος έφευγε από το σπίτι με προορισμό την εργασία του.

Ο 64χρονος πεθερός του 39χρονου λίγο αργότερα έβαλε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο που κρατούσε στα χέρια του. Με τις καταγγελίες σε βάρος του να πληθαίνουν για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ως άνθρωπος, η γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια παραμένει «παγωμένη», μη μπορώντας να πιστέψει το άγριο φονικό που σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί.

Όπως όλα δείχνουν ο 64χρονος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και είχε στήσει καρτέρι στον 39χρονο. Μόλις εκείνος βγήκε από το αμάξι για να κλείσει την πόρτα του γκαράζ άνοιξε πυρ εναντίον του με το δίκαννο που κρατούσε. Λίγα μέτρα πιο πέρα, από το μπαλκόνι ο ανήλικος γιος του 39χρονου, όσο και η σύζυγός του είδαν το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον 64χρονο να ολοκληρώνει την οικογενειακή τραγωδία βάζοντας και ο ίδιος τέλος στην ζωή του.

Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει - Το σημείωμα που άφησε

Ο 64χρονος είχε κάνει το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα - όπως λένε μαρτυρίες - αφού θεωρούσε υπεύθυνο τον 39χρονο γαμπρό του και την κόρη του για τον χωρισμό του από την σύζυγό του, η οποία είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού μαζί με τα εγγόνια της.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας χθες στην εκπομπή «Live News» του Mega αποκάλυψε πως οι κινήσεις του 64χρονου φανερώνουν ότι ίσως να γνώριζε το δρομολόγιο που κάνει καθημερινά ο γαμπρός του.

«Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του. Ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στο σημείο, αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του», είπε ο πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κ. Καλλιακμάνης.

«Το αμάξι του ήταν μία εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε»

Η κόρη του δράστη, μιλώντας στο Mega, επιβεβαίωσε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της και πως τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία.

«Αυτός ο άνθρωπος, που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε. Του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τον είχαν πάει στο Ψυχιατρικό Κέντρο Σταυρούπολης, κι ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός ήταν, πόσο του γυρνούσε το μυαλό ορισμένες φορές, από το ψυχιατρείο μάς είπαν μετά από δύο μέρες ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και βγαίνει ελεύθερος, πήρε εξιτήριο» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του.

Η σύζυγος του θύματος τόνισε πως τους είχε απειλήσει πως «θα χυθεί αίμα» και είχαν ενημερώσει τις Αρχές. «Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μία εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε», κατέληξε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση