ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από ποιους και γιατί ζητά δανεικά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Πόσα λεφτά τους ζήτησε

Δανεικά από τους πλούσιους και ισχυρούς φίλους του στο Χόλιγουντ, τη Wall Street και την βιομηχανία της τεχνολογίας φέρεται να ζητά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό του, καθώς οι λογαριασμοί του σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν «παγώσει».

Όπως αναφέρει το Page Six, ο Ρώσος επιχειρηματίας ζητά από φίλους του στις ΗΠΑ να του δανείσουν από 1 εκατ. δολάρια ο καθένας, καθώς μόνο οι μισθοί του προσωπικού του λέγεται ότι ανέρχονται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα. Όπως φέρεται να λέει στους γνωστούς του, δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τους μισθούς των ανθρώπων που δουλεύουν για αυτόν, αλλά με τους λογαριασμούς του μπλοκαρισμένους, δεν μπορεί να κάνει τις πληρωμές.

Παρότι ο Αμπράμοβιτς έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει πολλούς διάσημους και ισχυρούς στα σκάφη του και στο τεράστιο εξοχικό του στο St Barth’s, εντούτοις πολλοί είναι διστακτικοί να του δανείσουν χρήματα, με δεδομένο ότι βρίσκεται υπό το καθεστώς των κυρώσεων, και παρά τον ρόλο που παίζει στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία.

Ανάμεσα στα πολλά άτομα που λέγεται ότι έχει προσεγγίσει είναι ο παραγωγός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Μπρετ Ράτνερ και η οικογένεια Ρότσιλντ. Όλοι τους είναι καλοί του φίλοι, αλλά κανείς δεν συμφώνησε να του δανείσει χρήματα, είτε γιατί δεν έχουν τόσα μετρητά ή γιατί δεν θέλουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος Αμπράμοβιτς διαθέτει περιουσία 14,3 δισ. δολαρίων. Έχει στην κατοχή του τουλάχιστον τέσσερα σκάφη, συνολικής αξίας 1,4 δισ. δολαρίων και ένα ακίνητο αξίας 700 εκατ. δολαρίων στην πιο ωραία παραλία του St Barth’s, το Gouvenour Beach.

ΠΗΓΗ: Money Review

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X