ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Kαθαρίζει τις ρόδες της Lamborghini του με… σαμπάνια (vid)

Ο πατέρας του Ρουμάνου Victor Micula έχει περιουσία 180 εκατ. ευρώ

«Με τόσα λεφτά και ακόμα πλένει μόνος του το αμάξι», σχολίασε σκωπτικά κάποιος στα κοινωνικά μέσα τα νέα καμώματα του Victor Micula, ο οποίος εμφανίζεται μονίμως να μοστράρει τον πολυτελή τρόπο ζωής του.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα βίντεο να καθαρίζει τις ρόδες της Lamborghini Urus του με σαμπάνια. Ήθελε μάλιστα να δει ποια από τις δύο μάρκες (Moet Chandon και Cristal) λειτουργεί καλύτερα ως καθαριστικό για τις ζάντες.

 

@victormicula

##foryoupage ##2rich4you ##haters ##lamborghini ##urus

♬ sunet original - Victor Micula

Ο πατέρας του Ρουμάνου είναι κροίσος στη χώρα, έχοντας στα χέρια του τον κολοσσό Viorel. Ο γιος ζει μόνιμα στην Ελβετία και απασχολεί συχνά τα μέσα με τις τρέλες του. Ήδη από μαθητής πήγαινε σχολείο με το ελικόπτερο, για να εξοικονομεί χρόνο και να μπορεί να κοιμάται περισσότερο το πρωί. Σύμφωνα με την εισαγγελία της Μπιχόρ, ο Micula διώκεται πλέον, πλάι σε τέσσερις αστυνομικούς, γιατί τον άφησαν να ντυθεί με τη στολή τους και να ζήσει ένα βράδυ σαν όργανο της τάξης. «Εκτέλεσε πολλά καθήκοντα εκείνο το βράδυ που προσιδιάζουν σε αστυνομικό», σύμφωνα με τοπικό μέσο. Ακόμα και σωματικό έλεγχο έκανε...

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X