ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη τραγωδία: Νεκρό βρέφος μετά από φοβερό τροχαίο (pics)

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν τρεις τραυματίες

Σοκ προκάλεσε το άκουσμα της είδησης ότι το βράδυ του Σαββάτου ένα βρέφος 16 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PatrisNews, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων, όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδερικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

To χρονικό του μοιραίου δυστυχήματος

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Ilia Live, το αυτοκίνητο με την οικογένεια είχε κατεύθυνση προς Πύργο και το αυτοκίνητο του νεαρού προς Πάτρα. Λίγο πριν τα φανάρια τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το βρέφος και να τραυματιστούν σοβαρά οι γονείς του και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και προσωπικό της Τροχαίας Πύργου. Η εθνική οδός έκλεισε για αρκετή ώρα και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας από τις βοηθητικές οδούς έως ότου απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που είχαν διαλυθεί και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα μέσα σε λίγες ημέρες σε πολύ μικρή απόσταση στην Πατρών - Πύργου.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X