ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρας πέθανε με τον πιο φρικτό και περίεργο τρόπο

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αντρέας Γιωργαλλάς

Ένα πουλί Κασουάριος (cassowary) το οποίο διαθέτει τεράστια νύχια στα πόδια του σκότωσε τον ιδιοκτήτη του που έπεσε στην αυλή του στο Gainesville της Φλόριντα.

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης του πτηνού Marvnin Hajos έκανε την πρώτη κλήση στο 911 ενώ ακολούθησε και δεύτερη κλήση στα επείγοντα από άτομο που βρισκόταν στην σκηνή. Ο Hajos μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομεία όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τους εξεταστές της υπόθεσης ο θάνατος του 75χρονου θεωρείται ατύχημα αφού ο άτυχος άντρας έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο έδαφος με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από το εξωτικό πουλί. Όπως αναφέρουν ειδικοί της άγριας ζωής το συγκεκριμένο είδος συγκαταλέγεται στην κατηγόρια «Class II» πράγμα που σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο ενώ οι ιδιοκτήτες πρέπει να έχουν εμπειρία στον τρόπο που χειρίζονται τα ζώα. Μεταξύ άλλων ειδών στην συγκεκριμένη κατηγόρια συγκαταλέγονται οι αλιγάτορες και οι λεοπαρδάλεις.

Τα χαρακτηριστικά του Κασουάριου

Το συγκεκριμένο πτηνό δεν μπορεί να πετάξει και είναι συγγενικό είδος με τον στρουθοκάμηλο. Μπορεί να τρέξει με ταχύτητα μέχρι και 31mph μέσα σε πυκνή βλάστηση ενώ το άλμα του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δύο μέτρα. Είναι επίσης δεινός κολυμβητής κάτι που του δίνει την δυνατότητα να αποφεύγει τις απειλές. Το εξωτικό αυτό πτηνό μπορεί να φτάσει μέχρι και το 1,5 μέτρο ύψος και βάρος μέχρι και 72 κιλά. Ο Κασουάριος C αφού τα τεράστια και κοφτερά του νύχια μπορούν να κομματιάσουν κάθε πιθανή απειλή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X