ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέβασε κατά λάθος γυμνές φωτογραφίες της μητέρας της

«Ευχαριστώ για τις γυμνές εικόνες»

«Σοκαρισμένη» δηλώνει μια μητέρα όταν η 2 ετών κόρη της έστειλε κατά λάθος γυμνές εικόνες της σε όλες τις επαφές της στο Snapchat.

Η Emily Schmitt στέγνωνε τα μαλλιά της μικρής Carsyn μετά το μπάνιο και της έδωσε το κινητό για να απασχολείται.

Η 30χρονη από το Οχάιο των ΗΠΑ δεν κατάλαβε πως η μικρή τραβούσε φωτογραφίες της και τις ανέβαζε στο κοινωνικό μέσο. Η μαμά ήταν γυμνή στο μπάνιο.

Συνειδητοποίησε τι είχε γίνει μόνο όταν έλαβε ένα ευχαριστήριο μήνυμα από συνάδελφό της: «Ευχαριστώ για τις γυμνές εικόνες»!

 

Μιλώντας στο NZ Herald, η Schmitt είπε: «Ήμουν σοκαρισμένη. Νόμισα αλήθεια πως πέθανα για ένα λεπτό και επανήλθα στη ζωή, ώστε να πω στον κόσμο τι συνέβη. Είναι τόσο αστείο, το παιδί μου είναι άγριο. Πρέπει να πούμε ότι είναι αγρίμι, δεν τιθασεύεται με τίποτα».

Οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες της κτηματομεσιτικής όπου εργάζεται η Schmitt και την επομένη ο πατέρας της έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Την υποδέχτηκε στο γραφείο προσφωνώντας τη «Ω, κοιτάξτε, να η πορνοστάρ της εταιρείας».

Οι φωτογραφίες ανοίχτηκαν από 15 ανθρώπους πριν στείλει μήνυμα η μαμά σε όλους να μην ανοίξουν το προηγούμενο post. Κάποιοι πρόλαβαν πάντως να κοιτάξουν το γυμνό της σώμα.

«Είναι άνθρωποι που δεν μιλάμε ακριβώς όλη την ώρα. Είναι αυτός ο τύπος που πηγαίναμε μαζί στο πανεπιστήμιο και ήταν ερωτευμένος μαζί μου, αυτός ο παλιός πελάτης, ένας πρώην συνάδελφος».

Τώρα που πέρασε το σοκ δηλώνει πάντως πως ήταν πραγματικά αστείο, ιδιαίτερα στον «σκοτεινό κόσμο που ζούμε αυτή τη στιγμή»...

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X