ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά ανατινάχθηκε κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τύνιδα (vid)

Δείτε το βίντεο

Άνδρας ζώστηκε με εκρηκτικά και ανατινάχτηκε απέναντι από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, την Τύνιδα, σύμφωνα με το Radio Mosaique. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο άνδρας που χαρακτηρίζεται «τρομοκράτης» επέβαινε σε μηχανή και εξερράγη εν κινήσει.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στη συνοικία όπου βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τύνιδα, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο δεν διευκρινίζει τη φύση της έκρηξης, ενώ πολλά κρατικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επίθεση καμικάζι.

Νωρίτερα το Reuters μετέδωσε, επικαλούμενο το Radio Mosaique, ότι ένας «τρομοκράτης» που επέβαινε σε μοτοσικλέτα ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Τυνησίας τραυματίζοντας πέντε αστυνομικούς.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη συνοικία Μπερς ντι Λακ, που απέχει περίπου δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο της Τύνιδας. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media μετά την έκρηξη πολίτες τρέχουν πανικόβλητοι.

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση