ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στην υπόθεση της Φαίης: Αποκαλύψεις σοκ για τα μαρτύρια πριν δολοφονηθεί

Συνελήφθησαν μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και προκαλούν σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης (Φωτεινής) Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή LIVE NEWS σήμερα Τετάρτη (8/11/2023) συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η κοπέλα που φιλοξενούσε την έγκυο μητέρα των τριών παιδιών.

Η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση θα προκαλέσει ανατριχίλα καθώς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

Η κα Δημητριάδου έκανε λόγω για εμπορία ανθρώπων αφήνοντας να εννοηθεί ότι μητέρα και αδερφή εξέδιδαν την Φαίη.

Η Βούλα Δημητριάδου, η δικηγόρος του πατέρα, μίλησε για την υπόθεση στο LIVE NEWS.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της 22χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Είχε βρεθεί έξω από ένα πάρκινγκ

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση