ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου προήλθε ο θάνατος της 16χρονης κοπέλας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική, τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από γεύμα με φίλους της σε κατάστημα εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παραπάνω επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στην σορό της άτυχης κοπέλας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν περισσότερο «φως» σχετικά με τις συνθήκες θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης Δήμητρας, η 16χρονη είχε δυσανεξία στην λακτόζη και αλλεργία στα γαλακτοκομικά, ενώ εκτιμούν ότι υπέστη αλλεργικό σοκ λίγη ώρα μετά που έφαγε χοτ ντόγκ σε κατάστημα εστίασης στη Χαλκιδική.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Στο μεταξύ, μιλώντας στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τα ξημερώματα της Τετάρτης επισκέφτηκε η 16χρονη με την παρέα της για να φάνε, τονίζει στο protothema.gr ότι η άτυχη κοπέλα ουδέποτε ανέφερε όταν παρήγγειλε ότι είχε αλλεργία σε συγκεκριμένα προϊόντα και δε κατέληξε έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί.

«Είναι ψέμα αυτό που διαδίδεται ότι το παιδί κατέληξε στο μαγαζί μας. Εμείς μάθαμε ότι μετά από εμάς το κορίτσι πήγε για ένα ποτό και τελικά κατέληξε στα 2 χιλιόμετρα απο εμάς, μπροστά από ένα εστιατόριο και μετά από κάποια ώρα. Στη σερβιτόρα που της πήρε την παραγγελία δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για το φαγητό, σύμφωνα με την υπάλληλο μου. Αν μας είχε ενημερώσει για κάποια αλλεργία θα ψάχναμε όλες τις ετικέτες από τα προϊόντα», τονίζει.

Προσθέτει, δε,ότι το κορίτσι παρήγγειλε και έφαγε ένα χοτ ντόγκ χωρίς μουστάρδα, ενώ ουδέποτε ενημέρωσε για κάποια αλλεργία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση