ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για τον σάτυρο ιερέα

Το χυδαίο σχόλιο του ιερέα στον 12χρονο πριν στείλει τα βίντεο

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το πώς ο σάτυρος ιερέας από την Ερμιονίδα προσέγγισε το 12χρονο παιδί στο Ναύπλιο στο οποίο έστειλε χυδαία βίντεο τα οποία οδήγησαν στην υποβολή καταγγελίας και τη σύλληψή του ιερωμένου.

Όπως είπε ο πατέρας του 12χρονου ο ρασοφόρος, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, έστειλε δύο χυδαία βίντεο στο παιδί του μέσω του Instagram.

Εξηγώντας πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του παιδιού του, ο πατέρας του 12χρονου είπε στον ΑΝΤ1 ότι όλα άρχισαν από μια φωτογραφία που ανέβασε ο ανήλικος με τα καινούργια παπούτσια που του είχε φέρει (σ.σ. ο πατέρας του) από το εξωτερικό.

Τότε ήταν που ο 40χρονος ιερέας έστειλε το πρώτο μήνυμα στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου, έγραφε «δεν πίστευα ότι θα μου αρέσουν τα ανδρικά πόδια». Μετά από αυτό, όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, ξεκίνησε μια στιχομυθία που κατέληξε στην αποστολή των χυδαίων βίντεο από τον ιερέα.

Το παιδί, μάλιστα, όταν είδε το πρώτο μήνυμα έστειλε μήνυμα στον 40χρονο «ρωτώντας τον μην κάνει λάθος με το ποιον συνομιλεί» με τον ιερέα να συνεχίζει απτόητος τον διάλογο.

Όταν, όμως, υποβλήθηκε η καταγγελία σε βάρος του, ο ιερέας έκανε λόγο για «χακάρισμα» από κάποιονς σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του, σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X