ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικό σημείωμα - «Αποκεφαλίστε... δεν υπάρχει άλλη θεραπεία»

Το σημείωμα, που παρουσίασε ο ισραηλινός στρατός, περιείχε οδηγίες για τον τρόπο δράσης κατά των κατοίκων στο νότιο Ισραήλ

Το σημείωμα που βρέθηκε στο σώμα ενός άντρα της Χαμάς και περιείχε οδηγίες και λόγια ενθάρρυνσης για να πραγματοποιήσει «μια ανελέητη σφαγή» κατά των κατοίκων στο νότιο Ισραήλ, αποκάλυψε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF) την Τετάρτη, στη διάρκεια συνέντευξης στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του IDF, το σημείωμα παρουσιάζει την «εντολή για τη δολοφονία Εβραίων» και την ενθάρρυνση «να εμπνευστούν από διοικητές της μουσουλμανικής ιστορίας που έγιναν σύμβολο της τζιχάντ».

Ακόμη, το σημείωμα ενθάρρυνε το μέλος της Χαμάς «να αποκεφαλίσει, να ξεριζώσει καρδιές και συκώτια». «Πρέπει να ακονίσετε τις λεπίδες των σπαθιών σας και να είστε καθαροί στις προθέσεις σας ενώπιον του Αλλάχ. Να ξέρετε ότι ο εχθρός είναι μια ασθένεια που δεν έχει καμία θεραπεία, εκτός από τον αποκεφαλισμό και το ξερίζωμα των καρδιών και των συκωτιών» ήταν το ανατριχιαστικό μήνυμα στο σημείωμα που βρέθηκε στον νεκρό τρομοκράτη, όπως το μετέφρασε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση