ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικό - 13χρονος σκότωσε την μητέρα του

Σοκάρει φωτογραφία που δείχνει τον 13χρονο να στέκεται πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι

Ανατριχιαστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα στο υπνοδωμάτιο μιας 39χρονης μητέρας, λίγη ώρα προτού δολοφονηθεί, όπως πιστεύουν οι Αρχές, από τον 13χρονο γιο της, έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ στη Φλόριντα. Οι ασπρόμαυρες εικόνες που κατέγραψε baby monitor δείχνουν τον Ντέρεκ Ρόζα να στέκεται πάνω από τη μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της στις 12 Οκτωβρίου.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που καταγράφηκε στις 22:23 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, η Γκαρσία εμφανίζεται στο κρεβάτι της αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι της. Λίγο μετά τις 23:00, η κάμερα του baby monitor κατέγραψε το δωμάτιο με σβηστά τα φώτα. Το μωρό έχει κοιμηθεί στην κούνια του και πάνω από την κοιμισμένη γυναίκα στο κρεβάτι στέκεται ο έφηβος Ντέρεκ Ρόζα, ο οποίος μισή ώρα αργότερα κάλεσε την Άμεση Δράση, για να ομολογήσει την ειδεχθή πράξη του. Οι εισαγγελείς δεν έχουν δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στη φωτογραφία.

Μεταξύ όσων φωτογραφιών είδαν το φως της δημοσιότητας, υπάρχει και μια σοκαριστική σέλφι, την οποία ο 13χρονος πιστεύεται ότι έστειλε σε φίλο του μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο έφηβος ποζάρει με τη γλώσσα έξω, κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στο χέρι του διακρίνεται κόκκινο χρώμα, που είναι πιθανόν να προέρχεται από το αίμα της μητέρας του. Από τις Αρχές δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα μια εικόνα, ενός μαχαιριού με ροζ λαβή με κάτι που μοιάζει να είναι αίμα επάνω του.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης 18 λεπτών με την αστυνομία το βράδυ της άγριας δολοφονίας, ο Ρόζα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα του και έστειλε μια φωτογραφία του φρικτού επακόλουθου σε έναν φίλο, λέγοντας στον παραλήπτη: «Υπάρχει αίμα σε όλο το πάτωμα», όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο μαθητής φέρεται, επίσης, να είπε στην αστυνομία: «Έχω το όπλο μαζί μου. Θα αυτοκτονούσα, αλλά δεν το ήθελα. Δεν ήθελα. Υπάρχει ένα μαχαίρι στο δωμάτιό μου και ένα όπλο στο σαλόνι». Η ετεροθαλής αδερφή του δεν έπαθε τίποτα. Ο πατριός του Ρόζα έμενε επίσης στο διαμέρισμα, αλλά ήταν εκτός πόλης για δουλειά τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο έφηβος, που πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας, δήλωσε αθώος για τη δολοφονία της μητέρας του τον περασμένο μήνα. Οι δικηγόροι του 13χρονου πιέζουν να μεταφερθεί ο μαθητής σε κέντρο κράτησης ανηλίκων αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα στο Metro West Detention Center, μιας φυλακής ενηλίκων. Την Παρασκευή ο δικαστής Richard Hersch άκουσε επιχειρήματα σχετικά με το εάν ο Rosa θα έπρεπε να μεταφερθεί στο κέντρο κράτησης ανηλίκων και να περιμένει τη δίκη, σύμφωνα με το NBC News. Παρά το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, ο 13χρονος έχει την υποστήριξη πολλών μελών της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, που ζήτησε, μιλώντας στις κάμερες, να δοθεί «μια δεύτερη ευκαιρία» στον γιο του.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση