ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστάτωση σε πτήση - Βρήκαν φίδι πάνω από τα ντουλάπια των αποσκευών (vid)

«Είναι ένα πολύ σπάνιο περιστατικό» τόνισε ο επικεφαλής της εταιρικής ασφάλειας της αεροπορικής

Αναστάτωση επικράτησε σε μια εσωτερική πτήση από την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, προς τη νότια επαρχία Πουκέτ, αφού οι επιβάτες ανακάλυψαν ένα φίδι πάνω από τα ντουλάπια των αποσκευών.

Σε ανακοίνωση που απέστειλε στο CNN, η AirAsia Thailand ανέφερε ότι γνώριζε για ένα περιστατικό στην πτήση FD3015 που αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ στις 13 Ιανουαρίου.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό με φίδι που βρέθηκε σε αεροπλάνο της AirAsia. Τον Φεβρουάριο του 2022, ένας πύθωνας βρέθηκε σε μία από τις εσωτερικές πτήσεις που ταξίδευε από την Κουάλα Λουμπούρ στη Σαμπάχ. Το αεροπλάνο κατέληξε να δρομολογηθεί εκ νέου στο διεθνές αεροδρόμιο του Κούτσινγκ στην πολιτεία Σαραουάκ λόγω του περιστατικού.

Βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό του 2022 έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχναν το ερπετό να γλιστρά μέσα από τα φωτιστικά σώματα του αεροπλάνου.

«Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αεροσκάφος κατά καιρούς» ανέφερε τότε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο Phol Poompuang, επικεφαλής της εταιρικής ασφάλειας της AirAsia Thailand, επανέλαβε ότι ο εντοπισμός του τελευταίου φιδιού εξακολουθεί να είναι «ένα πολύ σπάνιο περιστατικό». «Το πλήρωμα της AirAsia ήταν καλά εκπαιδευμένο για να χειριστεί ένα τέτοιο περιστατικό και μετακίνησε τους επιβάτες ως προληπτικό μέτρο» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση