ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αμετανόητος ο 28χρονος που κακοποιούσε και είχε φυλακισμένη τη σύζυγό του (vid)

Παραδέχεται ότι τη χτύπησε γιατί τον πίεζε να μετακομίσουν στην Αγγλία

Αύριο Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί ο 28χρονος, ο οποίος κακοποιούσε και κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι τους στον Βόλο την 22χρονη σύζυγό του και το παιδί τους.

Η 22χρονη φέρεται να δέχεται απειλές από τους συγγενείς του συζύγου της, οι οποίοι της ζητούν να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του 28χρονου. Την ίδια ώρα ο 28χρονος μίλησε μέσα από τη φυλακή στον τηλεοπτικό σταθμό Star, υποστηρίζοντας ότι δεν την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες μιας εκ των γυναικών που βοήθησαν την 22χρονη, ο ίδιος ο 28χρονος φέρεται να της ζητά να επιστρέψει στο σπίτι γιατί, όπως ισχυρίζεται, "του ανήκει".

Η 22χρονη που φιλοξενείται πλέον με το παιδί της σε δομή φιλοξενίας στον Βόλο, φοβάται ότι ο 28χρονος θα την βρει και θα την σκοτώσει, αν δεν προφυλακιστεί μετά την απολογία του την Τρίτη.

"Δεν την είχα φυλακισμένη, τη χτύπησα γιατί μου έλεγε συνέχεια να φύγουμε για Αγγλία"

Ο 28χρονος, μιλώντας μέσα από το κρατητήριο στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τον Στρατή Λημνιό, ισχυρίστηκε πως δεν κρατούσε τη σύζυγό του φυλακισμένη στο σπίτι τους, αν και παραδέχεται ότι την περασμένη Πέμπτη, τη χτύπησε.

"Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με εκνεύριζε γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε, γιατί έλεγε ότι δεν είχαμε λεφτά.

Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μόνο την Πέμπτη τη χτύπησα γιατί με ζάλιζε να φύγουμε για Αγγλία", είπε ο άνδρας και αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε:

"Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα" δήλωσε ο 28χρονος.

"Θα την σκότωνε αν δεν μπαίναμε στη μέση"

Στην εκπομπή μίλησε και η κα Νίκη, η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, και η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον 28χρονο.

"Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί έξω στην αυλή. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι την σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα κι άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά", είπε η γυναίκα και πρόσθεσε:

"Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία".

Η γυναίκα με το που συνελήφθη ο σύζυγός της, έπεσε στην αγκαλιά της γειτόνισσας της και με κλάματα της είπε ότι την έσωσε.

"Της είπα "εγώ είμαι εδώ, δε θέλω να φοβάσαι”. Μου είπε ότι πήγε να τη στραγγαλίσει και ότι την απείλησε με μαχαίρι. Αν δεν πηγαίναμε θα τη σκότωνε και θα είχαμε μια ακόμα γυναικοκτονία", είπε.

Μάλιστα, μια άλλη γειτόνισσα είπε στην εκπομπή πως μόνο γυναίκες πήγαν να βοηθήσουν την 22χρονη και δεν κινητοποιήθηκε ούτε ένας άνδρας.

Τι προηγήθηκε

Η 22χρονη μητέρα ήρθε από την Αλβανία στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο.

Ο σύζυγός της κατηγορείται ότι δεν την άφησε να μάθει ελληνικά και δεν της επέτρεπε να έχει επαφές με οποιονδήποτε στη γειτονιά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε βάλει κάμερα στο σπίτι και μέσω εφαρμογής στο κινητό του παρακολουθούσε κάθε της κίνηση, ακόμα κι όταν εκείνος ήταν στην εργασία του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη σύζυγό του και όταν έμαθαν το φύλο του μωρού που κυοφορούσε, γιατί δεν ήθελε κορίτσι.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους, η μητέρα και το μωρό ζούσαν επί πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια, ενώ οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί. Ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα να πάει στον παιδίατρο για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να τον καλέσει στο σπίτι, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας μετά από έναν ακόμα ξυλοδαρμό. Πήγαν στο σπίτι, άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας συνελήφθη και όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τη μητέρα σε άθλια κατάσταση, μέσα στα αίματα, να έχει πάρει στην αγκαλιά της το παιδί της. Στον λαιμό της φέρεται να είχε σημάδια απόπειρας στραγγαλισμού και με τη βοήθεια ομοεθνούς της, εξήγησε στους αστυνομικούς το μαρτύριο που ζούσε όλον αυτόν τον καιρό.

"Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου", φέρεται να είπε στην κατάθεσή της.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση