ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλκοόλ στο αίμα του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φαίνεται ότι ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σημειώνεται πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει –μέχρι σήμερα- τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα της παράσυρσης του βρέφους

Η μητέρα του βρέφους μίλησε στο Live News για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πως βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του» είπε η μητέρα του βρέφους.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

«Μπήκε στο ταξί ένα μωρό που δεν ήξερα αν είναι πεθαμένο ή ετοιμοθάνατο»

Μετά το τροχαίο, το μωράκι φεύγει με ταξί με τη γιαγιά του.

«Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετοιμοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν» συγκλονίζει ο ταξιτζής, μιλώντας στο Live News.

«Παίρνουμε μια μηχανή κι όποιον πάρει ο χάρος;»

«Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», συνέχισε η μητέρα του βρέφους.

Η μητέρα θα εξομολογηθεί ακόμα για εκείνες τις στιγμές και ενώ η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;».

Τώρα, όπως θα πει, αναμένει μόνο την απόφαση της δικαιοσύνης. 

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του μωρού, Θανάσης Χαρμάνης, σημείωσε από την πρώτη στιγμή μετά το τραγικό δυστύχημα, ότι υπάρχουν σοβαρές υποψίες για αλκοόλ στον οργανισμό του οδηγού.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση