ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλεξάνδρου - Τούνη: Τι αποκάλυψαν για τα σχέδια γάμου τους

Θα το πάρει το κορίτσι;

24news team

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, λέει μια λαϊκή ρήση. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, που με κάθε ευκαιρία δείχνουν τον έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Οι δυό τους είναι αχώριστοι, αφού η Ιωάννα αποχωρίστηκε για λίγο τη Θεσσαλονίκη για να περνά περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο της αλλά και εξαιτίας της συμμετοχής της στο σόου Just the 2 of us.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους τα σχέδια που κάνει για τον γάμο του.

Σε ερώτηση που δέχθηκαν σε q&a στο Ιnstagram, απάντησαν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους και για το αν υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο γάμου.

«Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου»; ήταν η πρώτη ερώτηση με τη Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο».

Σε ερώτηση άλλου follower για το αν σκέφτονται να παντρευτούν, η γνωστή influencer απάντησε: «Το σκεφτόμαστε, αρκεί να κάνω πρόταση γάμου εγώ στον Δημήτρη». «Είμαι παραδοσιακός» σχολίασε με χιούμορ το μοντέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση