ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήδηξε από τον τρίτο για να σωθεί - «Άκουσα ένα μπαμ και μετά φώναζε βοήθεια»

Η γειτόνισσα της γυναίκας τόνισε πως προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη παρά το φόβο της μήπως εισβάλει στο σπίτι τους ο 40χρονος

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι στην πολυκατοικία επί της οδού Σφιγγός, στην Ακρόπολη, όπου μένει η 35χρονη Κινέζα την οποία φέρεται να κακοποιούσε ο 40χρονος ομοεθνής σύντροφός της και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και στο κεφάλι.

Η μαθήτρια που είδε την 35χρονη να προσγειώνεται τραυματισμένη στο μπαλκόνι του σπιτιού της περιγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

«Είχα μάθημα, δεν είδα πως έπεσε η γυναίκα. Άκουσα ένα 'μπαμ' και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε. Και τη βλέπω να ζητάει βοήθεια, στα αγγλικά φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο γρήγορα γινόταν, την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και απλά πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία για να καταλάβουν τι γίνεται γιατί δεν ήξερε ελληνικά. Ούτε αγγλικά ήξερε πολύ καλά μόνο φώναζε.

Μετά την είδα ότι είχε χτυπήσει και το πόδι της αλλά την είδα να είναι μπροστά στο παράθυρο και να χτυπάει την πόρτα» λέει η γειτόνισσα της 35χρονης Κινέζας ενώ επισημαίνει πως προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη παρά το φόβο της μήπως εισβάλει στο σπίτι τους ο 40χρονος.

«Εδώ ήταν μόνο η μητέρα μου και τα δύο μου αδέλφια, ο πατέρας μου ήταν έξω. Απλά, εκείνη τη στιγμή είπα στη μητέρα μου να πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου μην τυχόν έρθει αυτός ο άνδρας στο σπίτι. Προσπαθούσαμε να είμαστε όσο πιο ψύχραιμες γίνεται και να της προσφέρουμε ασφάλεια. Ήρθε σήμερα και επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο και δεν είχε κλειδιά καλέσαμε τον κλειδαρά για να ανοίξει» αναφέρει η ίδια.

Τη χτύπησε, τη βίασε και τη λήστεψε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελλαδικού protothema.gr, ο 40χρονος δεν έσπρωξε τη γυναίκα στο κενό σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, αλλά η ίδια αποφάσισε να προβεί στην πράξη αυτή σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα βασανιστήρια που της έκανε.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν χθες Σάββατο (2/12) περίπου στις 11.30 το πρωί, όταν ο δράστης άρχισε να βρίζει την 35χρονη σύντροφό του και να εξαπολύει απειλές κατά της ζωής της. Η γυναίκα από την Κίνα, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και τότε εκείνος την χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, πήρε ένα μαχαίρι και με την απειλή αυτού την ακινητοποίησε δένοντάς της τα χέρια και τα πόδια.

Έπειτα ο δράστης τη βίασε και στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαλίδι και της ζήτησε χρήματα. Τότε η άμοιρη κοπέλα αναγκάστηκε από τις 12.00 έως και τις 16.00 το μεσημέρι να κάνει χρηματικές μεταφορές μέσω του κινητού της μεταφέροντας συνολικά σε λογαριασμό του δράστη 100.000 γουάν Κίνας (περίπου 13.000 ευρώ).

Ακολούθως η 35χρονη κατάφερε να λυθεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο και απέδρασε από το παράθυρο πηδώντας από τον τρίτο όροφο στο μπαλκόνι του πρώτου.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση