ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει ο Απόστολος Λύτρας

Πότε θα εξεταστεί

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας διανύει τα πρώτα του 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε γνωστό ότι αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ποινικολόγος που κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, πρόκειται να καταθέσει το αίτημα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αίτηση δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια αλλά απευθείας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του το επόμενο διάστημα.

Δύο πειθαρχικές ποινές στον Απόστολο Λύτρα
Σε δύο πειθαρχικές ποινές έχει τιμωρηθεί ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με τις αντίστοιχες αποφάσεις να αναμένονται να του επιδοθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για κάθε υπόθεση έχει επιβληθεί: επίπληξη και χρηματική ποινή. Οι χρηματικές ποινές είναι με ποσά τα οποία κυμαίνονται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Και οι δύο πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν για δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του 16χρονου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει ως όφειλε και την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με συνέπεια να μην έχει ενημερωθεί η δικηγορική ταυτότητά του, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σε ισχύ.

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση