ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος θάνατος 52χρονου - «Πήγε να ταΐσει αδέσποτα και τον σκότωσαν»

Θεσσαλονίκη – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου (13/05) στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από επεισόδιο με δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί. Τα τρία άτομα φέρεται πως είχαν έντονο καυγά και οι δύο άντρες χτύπησαν τον 52χρονο με συνέπεια τον τραυματισμό του άνδρα.

Για το συμβάν έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες που έχουν συλληφθεί για τον θάνατο του 52χρονου είναι δύο αδέλφια από την Αρμενία οι οποίοι μένουν στην γειτονιά που το θύμα διατηρούσε επιχείρηση.

Τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με κατοίκους της Νεάπολης, στη συμβολή των οδών Μαδυτου και Αγαθουπολεως.

Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε από το θύμα βγήκε για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, κάτι το οποίο συνήθιζε.

Ο γιος του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης που ο 52χρονος πατέρας του διατηρούσε την επιχείρηση. «Πρέπει να βγήκε να ταΐσει τα ζώα και τον σκότωσαν», αναφέρει.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φωναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X