ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο έγκλημα: Με ματωμένη μπλούζα εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του (vid)

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ»

Τέλος φαίνεται να μπήκε στο θρίλερ με το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω όπου και βρέθηκε κατακρεουργημένη σε διαμέρισμα στην οδό Βέροιας μία γυναίκα 57 ετών.

Ο 20χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές μετά το φόνο της μητέρας του, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου και ομολόγησε το έγκλημα του.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο 20χρονος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με ματωμένα χέρια και ματωμένη μπλούζα, ακριβώς, δηλαδή, με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας.

Τα ρούχα του έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση DNA, ενώ ο ίδιος ο 20χρονος έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί την υπόθεση.

Η οικογένεια, με τα πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή. Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος η προσοχή των αρχών στράφηκε στον γιο της 57χρονης ο οποίος και αναζητείτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου», φώναξε ο μικρός γιος της 55χρονης, η οποία βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X