ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια δολοφονία: Πατέρας έπνιξε την κόρη του

«Είχε σκλήρυνση, δεν άντεχα να την βλέπω έτσι»

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας μια 42χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Πρόκειται για έναν 69χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο διαμέρισμα της κόρης της στην Τούμπα και αφού τη σκότωσε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Πώς έγινε η δολοφονία-σοκ στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (24/10) σε διαμέρισμα στην περιοχή των Συκεών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 42χρονη, η σορός της οποίας εξετάστηκε από ιατροδικαστή, έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου, κάτι που μαρτυρά ότι ο πατέρας της την έπνιξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε. Η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

Στη συνεχεία, ο αδερφός μετέβη στην οικία του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδερφής του. Εκεί τον  βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργείται από την διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση