ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια δολοφονία μοντέλου - Βρέθηκε νεκρή μέσα σε ψυγείο

Την βρήκαν νεκρή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα μέσα σε ψυγείο

Η δολοφονία της 31χρονης Maleesa Mooney είχε σοκάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο το Λος Άντζελες. Η γυναίκα μοντέλο στο επάγγελμα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ψυγείο στο σπίτι όπου διέμενε.

Πέντε μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, συνελήφθη ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρεϊ από τη Μινεσότα.

«Το Γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες κατέθεσε κατηγορίες για φόνο εναντίον του Χάμφρεϊ», ανέφερε το LAPD σε δήλωση. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του Humphrey και του μοντέλου.

Ο Χάμφρεϊ έχει καταδικαστεί για πολλά κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για κατηγορίες για όπλα, επιθέσεις, σεξουαλικές και επιθέσεις.

Ήταν έγκυος

Η αδερφή της Mooney είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της, ότι η αδελφή της ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είχε πει η αδελφή της.

Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή αφού οι κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της την απαθανάτισαν στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η New York Post.

Το LAPD διενήργησε έλεγχο στο σπίτι της Maleesa Mooney γύρω στις 4 μ.μ. στις 12 Σεπτεμβρίου, αφού τα μηνύματα των γονιών της έμειναν αναπάντητα, εγείροντας υποψίες. Η αστυνομία βρήκε το σώμα της Mooney στο ψυγείο και αίμα στο πάτωμα.

Όπως διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές, η Maleesa Mooney είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, το κεφάλι, την πλάτη και το αριστερό της χέρι.

«Τα τραύματα που παρατηρήθηκαν δεν θεωρούνται από μόνα τους οξεία απειλή για τη ζωή», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας. Οι αρχές καταλήγουν ότι προηγήθηκε πάλη με τον δολοφόνο της.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση