ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια δολοφονία 50χρονου: Ο δράστης είχε προσεγγίσει ερωτικά τη γυναίκα του

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του 50χρονου Αλβανού

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του 50χρονου Αλβανού χθες το μεσημέρι έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο δράστης παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είχε προηγηθεί η προσαγωγή της συζύγου του δράστη το πρωί από εξοχικό στην Χαλκιδική και είχαν εγκλωβίσει το αυτοκίνητό του.

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης της δολοφονίας είχε προσεγγίσει ερωτικά τη γυναίκα του θύματος - Ο διάλογος στο καφενείο

Παράλληλα, νέα στοιχεία ανακύπτουν σχετικά με τον καβγά στο καφενείο, που προγήθηκε λεπτά πριν την στυγερή εκτέλεση: σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τις προσωπικές διαφορές θύματος και θύτη φαίνεται να είναι το γεγονός πως ο δράστης είχε προσεγγίσει ερωτικά την γυναίκα του θύματος σε έναν γάμο, ενδεχομένως να είχαν συνευρεθεί. Κατά την συνάντησή τους στην καφετέρια πριν από την δολοφονία, ο δράστης είχε υποτιμήσει το θύμα σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα και από εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση.

Άτομα που έγιναν μάρτυρες του καβγά των δύο ανδρών στο καφενείο αναφέρουν πως άκουσαν τον εξής διάλογο:

Θύμα: Έχω κάνει τη δουλειά, δώσε μου τα λεφτά.
Δράστης: Εγώ στα έχω δώσει, δεν σου χρωστάω τίποτα.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μέσα από ένα μαύρο Peugeot, το οποίο ανήκει σε γυναίκα που φέρεται να έχει δεσμό μαζί του (με τον δράστη), η οποία θεωρείται επίσης πως μεταφέρει ναρκωτικά.

Ύποπτο για ναρκωτικά το θύμα, καταδικασμένος ο θύτης στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, το θύμα, με καταγωγή από το Ελμπασάν της Αλβανίας, έκανε συχνά ταξίδια στη χώρα του, τρεις με τέσσερις φορές τον μήνα. Την προηγουμένη της δολοφονίας του, μάλιστα, είχε επιστρέψει από ένα τέτοιο διήμερο ταξίδι στη γείτονα. Ακολουθούσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη διαδρομή Σκόπια-Πόγραδετς-Αλβανία και επέστρεφε στην Ελλάδα από την Κρυσταλλοπηγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αλβανικό σύστημα το θύμα θεωρείται ύποπτος για τη μεταφορά ναρκωτικών, αν και ούτε στην Αλβανία ούτε στην Ελλάδα υπάρχει καταδίκη εις βάρος του.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, με καταγωγή επίσης από το Ελμπασάν, ο οποίος συνδέεται με μια από τις πιο επικίνδυνες οικογένειες της αλβανικής πόλης, έχει καταδικαστεί για ναρκωτικά στην Ελλάδα. Το μητρώο του στην Αλβανία είναι καθαρό.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση