ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν τον δέχθηκε το νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού τον 39χρονο

Επιστρέφει στο «Αττικόν»

Στο νοσοκομείο Αττικόν - από όπου είχε πάρει εξιτήριο - επέστρεψε τελικά ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Η... μίνι Οδύσσσεια του 39χρονου δολοφόνου ξεκίνησε από το μεσημέρι, όταν πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύθηκε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη προσωρινά στον Κορυδαλλό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο Κορυδαλλού δηλώνει ότι δεν μπορεί να αναλάβει ασθενή που μόλις βγήκε από τη ΜΕΘ καθώς δεν διαθέτει μόνιτορ. Μετά από αναμονή για να βρουν σε ποιο εφημερεύον νοσοκομείο θα διακομιστεί, αποφασίστηκε να επιστρέψει στο «Αττικόν».

Την περασμένη Κυριακή, ο δράστης του φονικού στους Αγίους Αναργύρους αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, με τις γάζες που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι του.

Νωρίτερα, μια φωτογραφία της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, μαζί με τον δολοφόνο της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στη φωτογραφία, που έφερε στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό», διακρίνονται εμφανώς μελανιές στο χέρι της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, δύο με τρεις μήνες πριν καταγγείλει η Κυριακή τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και βιασμό.

«Βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες και εικάζουμε ότι προφανώς από κακοποίηση έχουν προέλθει οι μελανιές στο μπράτσο της Κυριακής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι, μιλώντας χθες στο Star, φίλη και συνάδελφος της 28χρονης ανέφερε πως ο δολοφόνος της και πρώην σύντροφός της ήταν ένας «πολύ αυταρχικός άνθρωπος, που έλεγχε τη ζωή της Κυριακής. Δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο, για να πάρει την έγκρισή του».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση