ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου και συγκρούστηκε με οχήματα-VIDEO

Τραγωδία στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από τη συντριβή αεροσκάφους cargo της Amazon στο Μαϊάμι, σε ένα περιστατικό που οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν «εξαιρετικά δύσκολο». Σύμφωνα με τη δήμαρχο της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λεβίν Κάβα, τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι αρχές προειδοποιούν ότι το σημείο παραμένει ενεργό πεδίο έρευνας, καθώς στη συντριβή ενεπλάκησαν και οχήματα.

Το αεροσκάφος cargo της Amazon, βγήκε εκτός διαδρόμου μετά την προσγείωσή του και συγκρούστηκε με οχήματα.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μεγάλο αεροσκάφος να έχει καταλήξει δίπλα σε δρόμο, εκτός της περιοχής του διαδρόμου προσγείωσης και να έχει ξεσπάσει φωτιά. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για θύματα.

«Οι μονάδες έφτασαν και βρήκαν ένα αεροπλάνο που είχε πάρει φωτιά ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης», ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής σε ανακοίνωσή της. «Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) προς το CNN, η πτήση «βγήκε εκτός διαδρόμου μετά την προσγείωσή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι περίπου στις 14:00 τοπική ώρα».

Το αεροσκάφος, ένα Boeing 767-300 Cargo, είχε απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Πηγή: Protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση