ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροπορική ζητούσε 3.000 δολάρια από plus size μοντέλο - «Δεν χωρούσε στην οικονομική θέση»

Plus size μοντέλο και influencer καταγγέλλει την Qatar Airways για διακρίσεις σε βάρος της

Η Qatar Airways δεν την άφησε να επιβιβαστεί, αν δεν πλήρωνε 3.000 δολάρια επειδή είναι «πάρα πολύ χοντρή»! Αυτό καταγγέλλει το plus size μοντέλο και influencer Juliana Nehme, η οποία κατηγόρησε τον αερομεταφορέα για διακρίσεις σε βάρος της λόγω του σωματότυπού της.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Juliana ανέφερε πώς έκανε διακοπές στο Λίβανο όπου έφτασε με την Air France χωρίς πρόβλημα.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, στο ταξίδι της επιστροφής με την Qatar Airways δεν τής επέτρεψαν να επιβιβαστεί.

Η κοπέλα κατευθυνόταν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου ζει. Μάλιστα καταγγέλλει ότι η εταιρία αρνήθηκε να τής επιστρέψει τα 1.000 δολάρια του εισιτηρίου της, ενώ προσπάθησε να την κάνει να πληρώσει επιπλέον 3.000 δολάρια για να αναβαθμιστεί στην πρώτη θέση, ώστε να χωρέσει στο κάθισμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Juliana Nehme (@juliananehme)

Σε βίντεο, που δημοσίευσε στα social media αναφέρει: «Μού αρνούνται το δικαίωμά μου να ταξιδέψω. Είμαι απελπισμένη, βοηθήστε με, δεν θέλουν να επιβιβαστώ επειδή είμαι χοντρή. Τι ντροπή για μια εταιρία όπως η Qatar Airways να επιτρέπει τέτοιου είδους διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων».

Η influencer αναγκάστηκε τελικά να μείνει στο Λίβανο με τη μητέρα της, ενώ η αδελφή και ο ανιψιός της επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X