ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάνδαλο! Πιάστηκε στα πράσα με πασίγνωστο παντρεμένο ηθοποιό

Τα δημόσια φιλιά τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

24news team

Τα ερωτικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ πάντοτε αποτελούσαν θέμα συζήτησης. Έτσι και αυτή τη φορά στην περίπτωση του Dominic West και της  Lily James που η κάμερα τους κατέγραψε σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Ο διασημος ηθοποιός Dominic West, πρωταγωνιστής της σειράς The Affair, παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών, εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με τη νεαρή συνάδερφό του,Lily James στη Ρώμη. 

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mai δείχνουν τους δυο τους να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται σε δημόσιο χώρο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, μιας και ο 50χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Catherine FitzGerald τα τελευταία 10 χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Η απατημένη σύζυγος, όπως αναφέρει φίλη της στη Daily Mail, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να το πιστέψει, μιας και ο άντρας της δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για παρασπονδίες και λοξοκοιτάγματα.

 

 

 WORLD EXCLUSIVE: Married star of The Affair, Dominic West, pictured passionately kissing Lily James in Rome https://t.co/cZLOuXGTOs pic.twitter.com/cwpCC4kC0e

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X