ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο σύζυγός μου κι εγώ έχουμε το ίδιο κορίτσι»

Μια γυναίκα περιγράφει την εμπειρία της από ένα ερωτικό τρίο που εξελίχθηκε σε πολυσυντροφικό δεσμό

Η πολυσυντροφικότητα δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ιστορίες κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, για ζευγάρια που εξελίσσονται σε ερωτικές τριάδες, ακόμα και τετράδες. Μια από αυτές τις ιστορίες την αφηγείται στο Yourtango.com μια γυναίκα που υπογράφει σαν «Kat Stark» και αυτοπροσδιορίζεται ως «queer, bi/pansexual και φεμινίστρια». Η «Kat» είναι, επίσης, παντρεμένη εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια. Διαβάστε την παρακάτω.

«Την Iris δεν την περιμέναμε.

»Τον πρώτο χρόνο μου με τον σύζυγό μου, Flick, σε ανοιχτή σχέση, είχαμε βρει ένα ρυθμό. Αφού είχαμε καταλήξει στα είδη σχέσεων που αναζητούσε ο καθένας μας, είχαμε συναντήσει κάποιους εκπληκτικούς συντρόφους. Αλλά εκεί που πιστεύεις ότι έχεις λύσει τα πάντα, τα πάντα αλλάζουν.

»Έτσι βρεθήκαμε με την ίδια σύντροφο.

»Δεν περίμενα ποτέ να αποκτήσουμε ένα κορίτσι. Σίγουρα δεν είμαστε από εκείνα τα ζευγάρια που αποκαλύπτονται για να βρουν το τέλειο ταίρι και ζουν ευτυχισμένα ως τρίο.

»Εγώ έχω τους δικούς μου εραστές και εξ αποστάσεως συντρόφους διασκορπισμένους σε ολόκληρη την ήπειρο, κάποιους από τους οποίους έχω χαρακτηρίσει “αγόρια” σε περιόδους που τυχαίνει να ζήσουμε αρκετά κοντά για να βγούμε ραντεβού. Υπάρχουν επίσης πολλές φίλες που με ελκύουν και με τις οποίες απολαμβάνω να κάνω σεξ.

»Παρ’ όλα αυτά δεν περίμενα να αποκτήσω κορίτσι – και ειδικά το ίδιο με τον Flick.

»Η γνωριμία μας με την Iris και η σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους τρεις μας ήταν κάτι αληθινά απίστευτο.

»Και κάτι παράξενο, αλλόκοτο, ηλεκτρισμένο, απελπιστικό, ευφορικό, τρομακτικό, και καυτό του τύπου “δεν μπορεί να το ζω εγώ αυτό!”.

»Λειτουργεί εντυπωσιακά καλά, παρόλο που δεν το περίμενα.

»Έχουμε καλή δυναμική ως τρίο, αν και επίσης ταιριάζουμε ανά δυάδες. Είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας, που και οι μεταξύ μας δυναμικές είναι διαφορετικές και δεν ζω σε έναν φανταστικό κόσμο όπου περιμένω τα πάντα να είμαι ισότιμα. Αυτό είναι, απλά, αδύνατον.

»Για την ώρα, πάντως, όλοι παίρνουμε αυτό που έχουμε ανάγκη, κι αυτό είναι φανταστικό.

»Προσωπικά έχω αντιμετωπίσει κάποιες δοκιμασίες αφού, ως η πιο εσωστρεφής, δεν έχω πάντα τη διάθεση για συντροφιά. Νιώθω άσχημα που “τους κρατάω χώρια” όποτε απορρίπτω προσκλήσεις, αλλά προσπαθώ πάντα να ξεκαθαρίσω στον Flick ότι αν θέλει να περάσει ένα βράδυ μόνος του με την Iris, δεν έχω πρόβλημα.

»Κάποιες φορές έχω πιέσει τον εαυτό μου να βγω και να κοινωνικοποιηθώ παρά τη βαθιά ανάγκη μου για απομόνωση και, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό έχει οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που χρειάστηκε να δουλέψουμε.

»Και ο Flick και η Iris είναι, εκ φύσεως, πιο τρυφεροί από εμένα.

»Στο πρώτο μας ραντεβού, βγήκαμε σε μια τοπική παμπ, παρόλο που δεν γνωρίζουν πολλοί το είδος της σχέσης μας και που πολλοί φίλοι μας κατοικούν σε εκείνη την περιοχή. Τότε άρχισε να χτυπάει μέσα μου ο συναγερμός “αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή”, αλλά το φιλί από μια όμορφη γυναίκα με νάρκωσε.

»Αν μη τι άλλο, και να μας έβλεπαν φίλοι, θα ήξεραν ότι δεν απατούμε ο ένας τον άλλο – αφού ήμασταν εκεί και οι δύο.

»Μια αναπάντεχη δυσκολία σε ένα τρίο είναι όταν βρίσκομαι ανάμεσα στους δύο, στο κρεβάτι.

»Μου αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια, αλλά νιώθω καταπιεσμένη όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο σώματα. Κανένας δεν έχει τη δική μου ανάγκη για προσωπικό χώρο, έτσι φροντίζω να είμαι απέξω ή να δραπετεύω μετά από περίπου πέντε λεπτά και να ξαπλώνω στην άκρη του κρεβατιού, ενώ αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον.

»Κάποιες φορές με ζορίζει να βλέπω τον έναν αφοσιωμένο στον άλλο, αλλά ξέροντας πόσο πολύ με θέλει εκείνη, υποχωρεί, σε μεγάλο βαθμό, το αγκάθι της ζήλιας.

»Με το κορίτσι μου βγαίνουμε ραντεβού και οι δυο μας, περπατώντας χέρι χέρι και γελώντας και μετά επιστρέφοντας στα αγαπημένα μας μέρη για σεξ. Και είναι υπέροχο να βλέπω τον Flick τόσο ξετρελαμένο και έκθαμβο μαζί της, ακόμα κι όταν τής στέλνει ένα μήνυμα.

»Οι δυο τους περνούν κάποια Σαββατοκύριακα μαζί, ενώ εγώ ταξιδεύω για Πόρτλαντ, για να περάσω ένα Σαββατοκύριακο με σεξ με έναν από τους αγαπημένους μου.

»Χαίρομαι που έχουν μια ουσιαστική σχέση, αν και ομολογώ ότι νιώθω και κάποια ανασφάλεια. Με πιάνει πανικός όταν σκέφτομαι εκείνους να εξελίσσουν τη σχέση τους κι εμένα να μένω πίσω, αλλά αρκεί να μου υπενθυμίσω ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική και πως εξελίσσεται με διαφορετική ταχύτητα και διαφορετικούς τρόπους.

»Ευτυχώς, είμαστε όλοι καλοί στην επικοινωνία, νιώθουμε άνεση και ασφάλεια να εκφράσουμε τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανάγκες μας όποτε παρουσιάζεται κάποια επικίνδυνη δυναμική.

»Όσο συνεχίζουμε να επικοινωνούμε είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί στο δρόμο μας».

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X