ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπλοκή Μαρνερίδη στην υπόθεση Στεφανή

Από την Νομική Υπηρεσία θα «βγουν» τα αδικήματα

Ο Κύπριος Ιατροδικαστής της Σκότλαντ Γιαρντ, Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή και στην εξιχνίαση της υπόθεσης Μεταξά, θα έχει λόγο και στην εξέλιξη της υπόθεσης του ξαφνικού θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο κος Μαρνερίδης, εδώ και 15 ημέρες έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν μετά την νεκροτομή επί της σορού του εφήβου από την Λάρνακα. Μάλιστα, η ίδια πηγή, ερωτηθείσα για την φύση των ποινικών αδικημάτων τα οποία φαίνεται ότι προκύπτουν από την μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης, απάντησε ότι για αυτά θα αποφανθεί η Νομική Υπηρεσία, μετά από την εξέταση του φακέλου της υπόθεσης. Τότε, ανάλογα με τα ευρήματα, θα αποφασιστεί κατά πόσον η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στο επίκεντρο της έρευνας της Αστυνομίας βρίσκονται πληροφορίες και καταγγελίες ότι ο 16χρονος είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία είχε διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου, είχε διαπιστώσει ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

Τα βίντεο

Τις καταγγελίες για εκφοβισμό εις βάρος του από συνομήλικούς του, έρχονται να ενισχύσουν τα βίντεο που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φέρεται να φαινόταν ο άτυχος 16χρονος να στέκεται σε στάση προσοχής και απέναντί του ο εκφοβιστής του, ο οποίος του ζήτησε να βρίσει φωναχτά γνωστό πολιτικό πρόσωπο, συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και ποδοσφαιρική ομάδα, καταγράφοντάς τα με το κινητό του τηλέφωνο. Αφού ο Παναγιώτης εκτέλεσε τις «διαταγές», το άλλο άτομο του είπε: «Είσαι καθηγητής».

Η νεκροτομή έδειξε ότι στο αίμα του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στοιχείο το οποίο, σε συνδυασμό με όλες τις γνωστές πληροφορίες και τα βίντεο που εξέταζε η Αστυνομία, γεννά το βασανιστικό ερώτημα εάν ο 16χρονος είχε εξαναγκαστεί στο πλαίσιο του εκφοβισμού που υφίστατο, να καταναλώσει την ποσότητα αλκοόλ, που εν τέλει απεδείχθη δολοφονική για τον ίδιο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Παναγιώτης έχασε την ζωή του σε εφηβικό πάρτι σε οικία της κοινότητας των Τρούλλων, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X