ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Ιόλης: Υπό κράτηση ο 34χρονος

«Πώς την πήρε το πάρκο Kalinga και γιατί ήταν σε εκείνη την πλευρά της πόλης;»

Αντιμέτωπος με την κατηγορία για την δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα είναι ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρντς ο οποίος θα τέθηκε υπό κράτηση για 4 εβδομάδες.
Το κακοποιημένο σώμα της Ιόλης Χατζηλύρα βρέθηκε κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα στο πάρκο Kalinga του Clayfield, στο βόρειο τμήμα της πόλης, στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Μπράντλεϊ Έντουαρντς συνελήφθη έξι ημέρες μετά στα προάστια της πόλης Lutwyche την Τρίτη το βράδυ, μετά από ειδοποίηση των αστυνομικών από το κοινό.
Οι ντετέκτιβ έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία με το πρόσωπο του κατηγορούμενου ως μέρος της έρευνάς τους και τον άμεσο εντοπισμό του.

Ο 34χρονος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν και τέθηκε υπό κράτηση μέχρις ότου η υπόθεση επανέλθει στο δικαστήριο στις 8 Οκτωβρίου.

Ο επιθεωρητής καθηγητών Tim Trezise είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα ότι η Ιόλη έζησε στο Νότιο Brisbane - στην αντίθετη πλευρά της πόλης όπου βρέθηκε.
"Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια αυτή τη στιγμή, πώς την πήρε το πάρκο Kalinga και γιατί ήταν σε εκείνη την πλευρά της πόλης", δήλωσε ο Trezise.

Δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα όπως το πορτοφόλι ή το τηλέφωνό της. Η Trezise την περιέγραψε ως μια δημοφιλή νεαρή κοπέλα από μια καλή οικογένεια με πολλούς φίλους.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X