ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο 42χρονος με τα 18 κιλά κάνναβης

Ο κατηγορούμενος, που δεν παραδέχεται ενοχή, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων παράνομη εισαγωγή, κατοχή και εμπορεία ναρκωτικών

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση μέχρι την ημέρα έναρξης της δίκης του τον ερχόμενο Νοέμβριο θα παραμείνει ο 42χρονος στην κατοχή του οποίου φέρονται να βρέθηκαν περίπου 18 κιλά κάνναβης πριν από δυο βδομάδες στη Λεμεσό.

Ο 42 ετών άντρας, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, οδηγήθηκε το πρωί εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της πόλης όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του. Η έναρξη της δίκης καθορίστηκε για τις 20 Νοεμβρίου και το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε. Ο κατηγορούμενος, που δεν παραδέχεται ενοχή, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων παράνομη εισαγωγή, κατοχή και εμπορεία ναρκωτικών

Ο 42 ετών άντρας είχε συλληφθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ως ο ιδιοκτήτης πακέτου προερχόμενο από την Ελλάδα που έφτασε στη Λεμεσό μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και περιείχε περίπου εννέα κιλά κάνναβης. Τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση. Λίγες μέρες αργότερα από έρευνες των μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού, εντοπίστηκαν σε χαρτοκιβώτιο άλλα εννέα κιλά κάνναβης, τα οποία φέρονται, επίσης, να ανήκαν στον κατηγορούμενο και τα οποία είχαν φτάσει στην Κύπρο με τον ίδιο τρόπο όπως τα προηγούμενα.

Ο ύποπτος άντρας επανασυνελήφθη και τέθηκε εκ νέου υπό κράτηση. Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας, οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές, ως υπόδικος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση