ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπό διήμερη κράτηση ο 38χρονος που νοίκιασε όχημα και το έκαψε

Πώς συνελήφθη

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 38χρονου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας συνελήφθη σήμερα Τρίτη στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν την αναχώρηση του για χώρα του εξωτερικού άντρας ηλικίας 38 ετών, ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ο 38χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, όπου είχε μεταβεί για να επιστρέψει στη χώρα του. Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου, που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 38χρονος φέρεται στις 06 Νοεμβρίου, να ενοικίασε αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, ωστόσο παρέλειψε να επιστρέψει το όχημα στις 15 Νοεμβρίου, όπως όφειλε σύμφωνα με το συμβόλαιο ενοικίασης.

Για τη μη επιστροφή του οχήματος έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου, ενώ στις 19 Νοεμβρίου, το όχημα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεως, να βρίσκεται σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, παρά το λιμανάκι στην Κάτω Πάφο. Κατά τον εντοπισμό του, το όχημα έφερε ζημιές στον εσωτερικό χώρο από φωτιά, που όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν είχε τεθεί κακόβουλα. Το όχημα έφερε επίσης ζημιές από χτύπημα στο μπροστά αριστερά μέρος και ζημιές από τριβή στο πίσω αριστερά μέρος του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση