ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Youth: Τα νέα προγράμματα Κινητής & Internet από τη Cyta!

Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως κάθε ανάγκη επικοινωνίας

επικοινωνίας για νέους, από τη Cyta… και κάνουν την έκπληξη! Αυστηρά ακατάλληλα για άτομα άνω των 25 ετών, είναι σχεδιασμένα λαμβάνοντας υπόψη τον δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο ζωής, αλλά και το δικό τους budget. Πάντα στο αξιόπιστο δίκτυο της Cyta με τις γρήγορες ταχύτητες και την άψογη εξυπηρέτηση, και σε οικονομικές τιμές.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επικοινωνίας, η Cyta για μία ακόμη φορά καταφέρνει να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών της και να προσφέρει ακόμα κάτι νέο στους καταναλωτές. Θέλοντας να πλησιάσει τους νέους ακόμα περισσότερο, δημιούργησε μία ξεκάθαρη πρόταση γι’ αυτούς.

Η διαφορετικότητα βέβαια δεν φαίνεται μόνο στα ίδια τα προϊόντα, αλλά και σε ολόκληρη την επικοινωνία, καθώς ακόμα και τη διαφημιστική ταινία καλέστηκε να σκηνοθετήσει ένας νεαρός σκηνοθέτης, μόλις 23 ετών. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, καθώς «προδίδει» με τον πιο άμεσο και ειλικρινή τρόπο τον πραγματικό τρόπο ζωής αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Τα προγράμματα Youth είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως κάθε ανάγκη επικοινωνίας, προσφέροντάς μια πληθώρα επιλογών.

Το RED Youth, με 4GB, 400 Λεπτά, 400 SMS και πολλά αλλά, κοστίζει μόνο €23/μήνα, ενώ το Internet Youth προσφέρει την υπηρεσία Internet Home 20Mbps, με δωρεάν εγκατάσταση, με €29/μήνα. Για τους πιο νεαρούς ή όσους προτιμούν να κινούνται πιο ευέλικτα, υπάρχουν τα προγράμματα soeasy Youth και Καρτοσυμβόλαιο Youth. Tο soeasy Youth, προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα αγοράς συσκευής με δόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει 500MB δωρεάν με το 1ο top-up κάθε μήνα, και τη δυνατότητα αγοράς πακέτου 1GB με €5. To Καρτοσυμβόλαιο Youth συνδυάζει τα ωφελήματα ενός συμβολαίου με την ευελιξία μιας προπληρωμένης κάρτας, προσφέροντας 2GB, 250 Λεπτά Ομιλίας και 250 SMS με €18/μήνα, αλλά δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα για top-up όποτε χρειαστεί ο πελάτης. Τέλος, το 2play Youth, προσφέρει Internet Home 20Mbps με δωρεάν εγκατάσταση και Σταθερή Τηλεφωνία με €31/μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα Youth, που δεν κοστίζουν πολύ, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρει στην ιστοσελίδα της Cyta στο www.cyta.com.cy/ youth-plans, στις σελίδες της Cyta στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter), καθώς και στα καταστήματα Cyta και ολόκληρο το Δίκτυο Συνεργατών της.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X