ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοτύμπου - Σε απευθείας δίκη για απόπειρα φόνου ο 32χρονος

Περιέλουσε την 33χρονη με βενζίνη προκαλώντας της τρόμο

ΚΥΠΕ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 3 Απριλίου, παραπέμφθηκε σήμερα άνδρας ηλικίας 32 ετών από τη Ξυλοτύμπου για διάφορα αδικήματα μεταξύ των οποίων απόπειρα φόνου γυναίκας 33 χρονών.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «ο 32χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας φόνου, επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, άσκησης ψυχολογικής βίας σε γυναίκα, παρενοχλητικής παρακολούθησης, συμπεριφοράς που προκαλεί παρενόχληση, απειλής, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου στην Ξυλοτύμπου».

Πρόσθεσε ότι «τη συγκεκριμένη μέρα ο 32χρονος μετέβηκε στην οικία γυναίκας ηλικίας 33 ετών στην Ξυλοτύμπου και αποπειράθηκε παράνομα να επιφέρει τον θάνατο της περιλούζοντας την με εύφλεκτη ύλη δηλαδή βενζίνη. Ακόμα φέρεται να την έσυρε έξω από την οικία της τραβώντας την από τα μαλλιά και αφού ανέσυρε μαχαίρι προέβη σε απειλές κατά της ζωής της προκαλώντας της τρόμο».

Ανέφερε επίσης πως «από την επίθεση η 33χρονη υπέστη εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση